dvi stik typer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-24

Digital Visual Interface ( DVI ) er en almindelig form for videoforbindelse i øjeblikket findes på pc-hardware . Indført i 1999 , har DVI standarden ikke været statisk gennem årene . Nye typer DVI stik er dukket op , og forskellige stik har forskellige evner og funktioner . Kendskab til forskellen mellem de typer af DVI stik til rådighed, kan hjælpe med at undgå uforenelighed .

DVI-A

Det mest ualmindelige DVI- stik , DVI-A understøtter kun analoge signaler . Da DVI er en digital tilslutning , brug af DVI-A til analoge signaler noget nederlag det punkt . DVI-A stik er hertil næsten udelukkende anvendes til at forbinde til ældre enheder med ældre analoge tilslutninger , som f. eks VGA . DVI-A-stik er nemme at få øje på , fordi de kun har tolv stifter .

DVI-D

DVI-D er den mest almindelige form for DVI -stik og repræsenterer den mest basale form for digital DVI -stik . Brug DVI-D for at forbinde to enheder stand til at modtage et digitalt signal . De har ikke evnen til at bære et analogt signal og vil derfor ikke arbejde med nogle ældre analoge-kun enheder . DVI-D stik har 18 ben .

DVI-I

Et andet fælles DVI -stik , DVI-I kombinerer funktionerne i DVI-A og DVI-D . Det betyder, at både analoge og digitale signaler kan bruge DVI -I . Denne alsidighed gør det nemt at bruge , da det vil arbejde med næsten alle display stikket passer . DVI-I stik også har 18 pins .

DVI Dual-Link

DVI Dual-Link er et stik , som øger mængden af båndbredde til rådighed på en DVI- stik . Normalt båndbredde på et DVI-stik vil begrænse den beslutning et DVI -stik kan give gør det umuligt at køre en skærm med en opløsning højere end ca 1980x1200 . DVI Dual-Link elevatorer denne begrænsning , som gør det muligt at vise en opløsning på 2560x1600 . DVI Dual-Link stik har 24 ben .

Mini-DVI/Micro-DVI

Mini og Micro -DVI- stik er specielle stik kun bruges med ældre Apple -computere og et meget lille antal bærbare pc'er . Disse stik er teknisk i stand til både digitale og analoge udgang . Men deres usædvanlige karakter betyder, at de ofte må bruges med en adapter , og hvilken type adapter kan begrænse produktionen . Disse stik er nu udfaset af Apple til fordel for Mini-DisplayPort .


Previous:hvordan du udskriver en HP LaserJet 4 testside Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change