er virtuel hukommelse & ram det samme ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-19

Jo mere random access memory ( RAM ) en computer har, jo hurtigere det kan håndtere programmer og data . Computere er ofte begrænset af mængden af RAM til rådighed for dem , så operativsystemer bruger virtuel hukommelse som et kompromis

Identifikation

En computer kan bruge virtuel hukommelse i stedet for RAM , men de er ikke det samme . Når en computer kører lidt hukommelse , det midlertidigt gemmer data på harddisken i et område kendt som en " side -fil . "

Effects

Virtuel hukommelse effektivt kan øge mængden af RAM på en computer , men det kommer med et trade- off-det tager meget længere tid at få adgang til data fra en harddisk end fra RAM chips .

Misforståelser

Computere altid bruge mindst nogle virtuelle hukommelse , selv med " rigtige " RAM stadig er til rådighed .

Ændring indstillinger for virtuel hukommelse

Brugere kan indstille mængden af virtuel hukommelse på en computer ved at gå til " Control Panel ", klikke på "System ", "Avanceret " under fanen " Performance-Indstillinger "," Advanced "og " Virtuel hukommelse-Change ".

Tips

Nej faste optimale mængde virtuel hukommelse eksisterer , det afhænger af typen af system og mængden af RAM . Microsoft anbefaler, at brugerne dedikere 1 . 5 gange mængden af fysisk RAM til virtuel hukommelse .


Previous:Listen over outputenheder på computeren Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change