fladskærm fordele

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-12

Med fremskridt inden for teknologi , vi ofte ser opdateringer og opgraderinger til tingene og gadgets vi allerede vant til at bruge . Computere og medieafspillere sikkert så den største fremgang i de seneste par år . Her vil vi diskutere fordelene ved fladskærme , der er hurtigt at erstatte de ældre CRT -skærme.

Æstetiske Styling

Selv om dette kan være en skønssag , ville de fleste mennesker er enige , at den nuværende dræbte af Flat Panel skærme er meget mere behagelig for øjet end de tidligere omfangsrige modeller .

Mindre Pladskrav

En af de største fordele ved fladskærme er, at de kræver meget mindre plads og giver mulighed for rodet gratis skrivebord og arbejdsområder . Ældre skærme var ofte så dybt , som de var store , og i et aflukke miljø dette ville koste en masse dyrebar plads . Dagens fladskærme er kun et par inches dyb på de fleste .

Alsidig Montering

Med mindre størrelse , kan du montere fladskærme lettere i områder, hvor større skærme ville ikke passe , eller ville bare være for tung . Nemt sted fladskærme på væggene i forskellige vinkler , og endda på loftet .

mere energieffektive

På grund af deres mindre størrelse og på grund af afskaffelsen af Cathode Ray Tube , LCD -paneler kræver langt mindre energi end en typisk CRT-skærm af samme størrelse . Kig efter paneler med Energy Star- logoer for endnu mere energi besparelser

mindre stråling

billedrør ville udsende stråling , der skulle filtreres med forskellige skærm belægninger . Selv om der ikke var nogen afgørende undersøgelse , der viser sundhedsfaren ved Cathode Rays , var der sikkert en bekymre dig om det . Med LCD -paneler , er der ingen stråler , og radiobølger holdes på et minimum .


Previous:hvordan man kan konvertere wmv til mp4 i OS X Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change