forbruger guide til bærbare computere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Bærbare computere er mindst lige så forskellige som deres desktop modstykker , så du kan have svært ved sortering ud alle dine muligheder . Gå til en butik for at foretage fysisk inspektion en enhed og test , hvilke funktioner du kan lide , er gavnlig , men produktet linje er begrænset af , hvor mange enheder i butikken kan passe på hylden . Heldigvis er der nogle tommelfingerregler , du kan bruge uanset hvor du er ude

fastlaegge behov

Den vigtigste overvejelse er at fastslå, hvad dine behov er . Hvis du bare har brug for en grundlæggende bærbar at rejse med , en netbook er et solidt valg . De er lettere og billigere end den generelle formål bærbare computere , og deres mindre-krævende komponenter betyder længere batterilevetid .

Men kan deres tastaturer være trangt , er de normalt ikke stærke for ting som high-definition videoredigering eller computer spil , og de tilbyder færre eksterne stik . De vil også sjældent har et internt cd /dvd- drev . Du kan købe en netbook for blot et par hundrede dollars . Populære valg er Acer , Dell , Lenovo og HP . Du kan muligvis vælge Linux præ-installeret i stedet for Windows .

Hvis du vil have noget , der kan spille computerspil og håndtere high-definition video , til generelle formål bærbare tilbyder en bred vifte af valgmuligheder. Her vil du finde CPU'er ( Central Processing Units ) , der er som deres desktop modstykker , men er designet til at kræve mindre strøm . Intel tilbyder Celeron og Pentium M , og AMD tilbyder Turion . En CPU med flere processorkerner vil give dig højere ydelse , til en højere pris og med mere strømforbrug .

Yderligere indstillinger

Producenter kan også tilbyde " solid state " lagerenheder kaldes SSD'er . En sådan anordning har ingen bevægelige dele, så det kan teoretisk vare længere end en mekanisk drevet , og det producerer ingen støj . Forestillingen stigning er ganske betydelige , men opbevaring størrelse er meget mindre , og prisen er væsentligt højere .

Der er også højtydende muligheder . Du kan få en bærbar computer med flere grafikkort , flere lagringsenheder og en CPU med op til fire processor-kerner . Da disse bærbare computere er så kraftige , producenter undertiden refererer til dem som " desktop udskiftninger . " Men med høj ydeevne kommer krævende krav til strøm. Sådan en bærbar computer kan ikke blive drevet op til lange , når du udfører krævende beregninger for en længere periode .

En desktop udskiftning er også tungere end en generel formål bærbare , producerer mere varme og kommer til en pris præmie til en sammenlignelig stationær computer .

Køb Refurbished Laptops

Køb en renoveret laptop er en populær måde at skære ned på omkostningerne . Lenovo, Apple og Dell har store lagre af renoverede laptops og desktops . Disse computere har en varierende grad af ekstern kosmetiske skader , men Apple og Dell garanterer dem med de samme garantier , de giver helt nye computere .

Nogle renoverede enheder er blevet fysisk genopbygget , mens andre var bare tilbage over fra annullerede ordrer . Derfor går de priser i henhold til en glidende skala bestemmes af , hvor meget renovering skulle gøres . Da en sådan en bærbar computer allerede er blevet fremstillet, er det også klar til at blive afsendt med det samme , skære ned på din ventetid .


Previous:hvordan du fjerner cd- rom -drev fra min dell inspiron laptop Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change