forklaring af eksterne DVD-brændere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-16

Der er mange former for dvd- brændere til rådighed i dag . Nogle er interne , hvilket betyder at de er inde i en computer . Andre er kendt som eksterne , fordi de er tilsluttet eksternt til en computer

Funktion

En harddisk er klassificeret som en " DVD brænder " er en optisk drev kan skrive information til en tom dvd -disk . Dette bruges til at lave film afspilles i DVD -afspillere og til opbevaring af andre typer data .

Betydning

En ekstern DVD -brænder er forbundet fra ydersiden af en computer via et datakabel . Dette kan være en USB-forbindelse eller en FireWire- forbindelse , afhængigt af brænderen og computeren .

USB

Nogle eksterne dvd -brændere har en USB -port eller et USB-kabel . Dette giver mulighed for tilslutning til en computer med en USB -port . Sørg for , at computeren har en USB 2,0- stand havn, hvis dvd- brænderen kræver det.

FireWire

Nogle eksterne dvd- brændere er udstyret med en FireWire- port . Dette er en anden type data stik , der kan være forbundet med et kabel til en lignende port på en computer .

Overvejelser

Skal en computer bruger ønsker at bruge en ekstern DVD -brænder , er det vigtigt at sørge for at computeren og DVD-brænder har en kompatibel port . Denne information kan findes i hardware specifikationerne for de respektive komponenter .


Previous:den bedste computer højttalere til en fest Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change