hurtig måde at brænde avi til en dvd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-05

Et tip skal du huske på, når du brænder en AVI -fil til DVD er, at det skal brændes 100 procent , før det vil arbejde på en dvd-afspiller eller computer . Selv hvis du kun ønsker at brænde en del af AVI , skal du stadig brænde hele filen . For at brænde en AVI til DVD den hurtige måde , skal du stadig vente for hele filen til at brænde uden at afbryde processen

DVD Burning Forholdsregler

CD eller DVD brænding er en delikat proces, der er tilbøjelige til at mislykkes , hvis det gøres forkert . Der er to måder at brænde en AVI -fil til DVD , men afhængigt af hvor du ønsker at spille det færdige produkt vil diktere , om det kan gøres hurtigt eller med normal hastighed .

Under dvd-brænding proces , Husk at lukke alle andre programmer eller programmer , du i øjeblikket har kørende på PC'en . Desuden ikke pille ved brændingen eller foretage nogen ændringer , ellers vil du ødelægge disken og er nødt til at starte forfra .

hurtig måde at brænde en dvd

Den hurtige måde at brænde en dvd består i at stille en DVD data -disk . Dette er den hurtigste måde at brænde en AVI -fil , men der er en advarsel . Når denne disk er brændt , kan det normalt ikke afspilles i en normal DVD-afspiller . De fleste computere og spilkonsoller vil læse disken , men en dvd -afspiller har brug for at læse filen som en film , ikke som data .

Ifølge tech-faq. com , kan du normalt brænde en dvd datadisc på under 20 minutter . Dette skærer to til tre timer ud af den typiske brændingen . Ved at bruge denne metode , kan du brænde en AVI -fil op til 4,7 gigabyte . Normalt denne fil skal falde under to timer i længden.

at brænde en AVI -fil som data , indsætte en tom dvd -r i din cd /dvd -drev på din computer . Åbne op for en dvd-brænding software , skal du vælge "Make data-dvd " kommando , trække og slippe AVI fil i ruden og tryk på " brænde " kommando . Du kan fjerne disken, når brændingen når 100 procent , eller når softwaren automatisk skubbet det .

Brænd en DVD, en DVD -afspiller

Hvis din medieafspiller ikke understøtter data -diske , skal du brænde AVI fil på normal vis . Åbn din DVD eller film bygning software og tilføje AVI -fil fra din computer til tidslinjen . Vælg " Make film " eller lignende kommando , indsætte blanke dvd-R i diskdrevet , og tryk på " brænde . " Afhængig af størrelsen på din AVI -fil , kan du kun nødt til at vente en halv time for skiven at fuldføre . Hvis du har en lang film , eller hvis filstørrelsen er over tre gigabyte , vil du nok vente i mere end en time .

Du kan trimme flere minutter fra brænde ved at brænde AVI -fil , ligesom det er uden at tilføje fancy add- ons til dvd'en , som en menu , kapitel markeringer , billeder , baggrundsmusik og særlige virkninger .


Previous:DIY installere pci trådløs adapter kort Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change