hvad er en acer orbicam ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-30

I 2008 rangerede Acer nummer 3 samlet til verdensomspændende pc-salg . En del af årsagen til deres succes er innovative funktioner såsom Orbicam , hvilket reducerer mange af de begrænsninger af en regelmæssig webcam

Identifikation

Acer 's Orbicam er en web -konferencer , som er indbygget i vælge Acer notebooks der kan overføre video og stemme med den bluetooth Voice over IP ( VoIP ) telefon , der leveres sammen med den .

funktioner

Den 1,3 megapixel Orbicam kan rotere op til 225 grader , så brugerne kan optage video i front og bag den bærbare computer . Acer VisageON og PrimaLite teknologi spore ansigtet bevægelser og automatisk skifte til en optimal lysstyrke indstillinger.

Fordele

I modsætning til en traditionel webcam, Orbicam tillader en person at flytte rundt i løbet af præsentationer i en web- konference uden at behøve at konstant flytte laptop .

Tips

bluetooth mikrofon afgifter gennem den bærbare pc -kort slot og arbejder med de mest populære VoIP- tjenester , såsom Skype og Yahoo Messenger .

Advarsel

Acer advarer brugerne at justere Orbicam rundt mod uret , uret bevægelse kan beskadige kameraet .


Previous:hvordan man spiller hi - def fra en computer til en tv Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change