hvordan du brænder en flash -video på en dvd

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

Flash er en interaktiv programmerbar medieformater , der oprindeligt blev indført af Macromedia Corp og har siden haft sin udvikling overtaget af Adobe . Flash anvender programmerbare instruktioner og aktiver såsom vektor billeder og film -filer til at skabe unikke forbruger underholdning . På grund af den udbredte accept af Flash specifikationen er det blevet stadig vigtigere for computerbrugere at forstå, hvordan man håndterer disse filer . Selvom disse filer kan være unikke ved deres gennemførelse og struktur , de er stadig let håndterbare ved computeren bruger og let kan brændes til DVD-medier .
1 .
Find den Flash-fil , du ønsker at brænde til en DVD-disk . Disse filer ender på endelsen ". flv . " De kan også fremstå med ikoner , der knytte dem til Internet Explorer , da dette er den primære anvendelse bruges til at se disse filer .
to .
Sæt en tom dvd -disk i dit DVD- drev .
3 .
Dobbeltklik på "Denne computer " ikonet på skrivebordet . Hvis dette ikon ikke eksisterer , eller du har dit skrivebord ikoner slukket , kan du nemt nå denne dialogboks gennem " Start Menu. "
4 .
Venstre klik på Flash- fil , du ønsker at brænde til DVD og holde venstre museknap nede .
5 .
Flyt dine musemarkøren indtil det er på toppen af ikonet for din dvd- skrivbare drev i " Denne Computer " dialog boksen og slip venstre museknap . Denne proces er kendt som drag -and-drop .
6 .
Dobbeltklik venstre klikke på din dvd- skrivbare drev ikonet og klik på " Brænd filer " knappen under værktøjslinjen for drevet dialogvinduet .
7 .
Indtast en titel til DVD , der skal brændes i den dialogboks , der vises , og klik på " OK " knappen , når du er klar til at begynde den brændende procedure . En standard progression bjælke synes at vise dig afslutningen status for forbrændingsprocessen . Når brændingen er fuldført vil du blive bedt med en dialogboks beder dig om at fjerne disken fra drevet , der vil skubbe automatisk .


Previous:hvordan man formatere en gateway computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change