hvordan du installerer HP printere uden en cd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-19

Printere er en nyttig anordning at have derhjemme , og HP er et populært printer producent, hvis produkter kan købes på næsten alle store butik . HP printere kommer i mange forskellige formater , og generelt kommer med installations-cd 's . Disse CD'er indeholder software og enhedsdrivere skal have printeren kommunikere med computeren for at kunne arbejde ordentligt . Efter installation af software og drivere, du kan konfigurere dine udskriftsindstillinger og køre en retssag test for at sikre, at printeren fungerer korrekt . Men hvis du har brug for at re-installere printeren og ikke kan finde CD'er , kan du generelt finde de drivere og den nødvendige software online på HP 's hjemmeside

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Internetforbindelse .


1 .
Find modelnummeret på din HP printer . Generelt modelnummeret på din HP printer kan være placeret på den forreste venstre side af printeren .
2 .
Naviger til HP's websted . På startsiden på webstedet , i den venstre navigationsmenu vælg "Printere All In Ones " hyperlink .
3 .
Rul halvvejs ned ad siden på Printere og All In Ones side og vælge " Software og drivere "linket i højre navigationsmenuen . Dette link vil blive placeret under overskriften titlen Award-Winning Support .
4 .
Indtast din printer model nummer i tekstområdet og tryk på Enter -knappen på dit tastatur . På næste side en prompt vil bede dig om at vælge dit operativsystem .
5 .
Identificere og hente den software, du har brug for fra den liste, der er befolket . Du vil blive præsenteret med Driver , Update og Utility software . For installationen vil du kun brug for driversoftware. Klik på de relevante links for at downloade og gemme software til din computer .
6 .
Følg anvisningerne i installationsguiden til korrekt installere og konfigurere enheden drivere til din HP printer . Når installationen er færdig , kan du prøve og udskrive et dokument som en prøvekørsel for at sikre, at printeren fungerer korrekt .


Previous:Hvad er godt ved quad core processorer ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change