hvordan du installerer et PCMCIA -kort på en dell bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-09

PCMCIA -kort giver laptop ejere med en hurtig og nem måde at installere en række hardware , herunder trådløse modem , trådløst kort og netværkskort . Disse kort er designet til at være modulære , og det er vigtigt for laptop ejere til at vide , hvordan du indsætter og fjerner disse kort ordentligt

Du skal bruge: .
Laptop
PCMCIA -kort .


1 .
Tjek din bærbar Dell-computer for at sikre det har mindst en PCMCIA -kort slot . På mange Dell laptops dette kort slot vil være på den venstre side af den bærbare computer , i nærheden af bagsiden af enheden. Husk, at kortet slot kunne være placeret andetsteds , så sørg for at tjekke siderne , forsiden og bagsiden af din bærbare computer .
2 .
Tryk på udløserknappen ved siden af PCMCIA -slot at fjerne enhver enhed, der er allerede i åbningen . Læg denne enhed til side eller placere den i din bærbare computer taske.
3 .
Tag PCMICIA enheden ud af emballagen, og skub det ind i PC Card åbningen. Disse kort er designet til at passe ind i den bærbare computer kun én vej , så hvis kortet vil ikke gå ind i holderen drej den rundt og prøve det den anden vej .
4 .
Indsæt installations -cd'en, der fulgte med din PCMCIA enheden og køre installationsprogrammet for at installere softwaren .


Previous:hvordan man kan evaluere og købe hukommelse online Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change