hvordan du installerer fans i en pc sag

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-25

Med processorer og grafikkort bliver hurtigere og mere kraftfuld , er behovet for passende system afkøling bliver mere udtalt . Fastholdelse af en lav kernetemperatur er afgørende for systemets sundhed og ydeevne . Manglende installere din sag fans ordentligt kan føre til overophedning og beskadigelse af din processor og grafikkort . Korrekt tilfælde blæser installationen kan opnås gennem flere nemme at følge anvisningerne

Du skal bruge: .
Computer
Sag fans .
Skruetrækker .


1 .
Åbn kasserne for din nye tilfælde fans til at undersøge, hvilken type skruer de anvender, og sørg for at have en skruetrækker , der vil passe . Sag fan skruer er ofte meget små , så du kan blive nødt til at gå til en butik for at købe en, der er forenelig med fællesmarkedet. Disse skruetrækkere kan ofte findes på computer dele og kontorartikler detailhandlere samt nogle isenkræmmere .
2 .
Undersøg din computers sag og afgøre, hvor mange tilfælde blæser slots er til rådighed til brug . Anden computer tilfælde vil give mulighed for forskellige mængder af fans , der skal installeres . Du kan se , hvor den planlagte fans skulle gå , da der skal være formonteret , borede huller .
3 .
Mount din fan og installere skruerne i formonterede bore huller . Sørg for, at fans er spændt ned som du ikke ønsker dem til at komme løs .
4 .
Find ledningen , der kommer fra din strømforsyning . Du bør bemærke, at strømforsyningen er mange fire-bens strøm fører sluttet til den. Tilslut dine fans til de fire -benede strøm kundeemner. Du bør bemærke, at hver ventilator har en mandlig og en kvindelig stik , og dette er , så du kan kæde flere fans sammen på samme bly .
5 .
Tænd din computer på og bekræfte, at fans er spinning , når tændt derefter lukke computeren sagen.

gode råd og advarsler


  • at øge levetiden for din sag fans , så prøv at holde din computer i et støvfrit miljø .


  • Previous:dvi stik typer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change