hvordan du installerer mere ram i min Dell-computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-18

Hvis din Dell-computer har kørt trægt , en af de bedste ting , du kan gøre er at tilføje mere RAM . Installation af mere RAM i din Dell- pc vil hjælpe din computer til at starte hurtigere , og det ekstra hukommelse vil også hjælpe dine programmer køre mere effektivt . Moderne operativsystemer og software programmer kræver en stor hukommelse , så chancerne er gode , at en hukommelse løft vil hjælpe din computer til at køre mere gnidningsfrit

Du skal bruge: .
Computer
Lille skruetrækker sæt .
Hukommelsesmoduler.


1 .
Sluk computeren og tag netledningen fra bagsiden af enheden . Vent et par minutter til at sørge for alle resterende el er forsvundet . Vær sikker på at røre noget metal til jord dig selv før du arbejder med computeren .
2 .
Find dækslet-frigørelseslåsen på toppen af din computer , og tryk derefter på låsen for at frigøre dækning . Fjern dækslet og sæt det til side .
3 .
Kig ind i kabinettet , og find hukommelsesmoduler . Afhængig af modellen , kan det være nødvendigt at dreje strømforsyningen op at afsløre bundkortet , eller du måske nødt til at vende op på harddisken . Kig efter en serie af slots med hver hukommelsesmodul sikret ved små klip .
4 .
Fjern den eksisterende hukommelsesmodul hvis du erstatter det med en større kapacitet RAM -modul . Ellers skal du finde en tom plads , og skub forsigtigt den nye RAM- modul i åbningen med metal ende nedad . Skub fast, men forsigtigt og fortsætte med at skubbe , indtil RAM helt på plads . Efter hukommelsesmodulet sidder helt , flip op fastgørelsesklemmerne at sikre modulet .


Previous:forbruger guide til bærbare computere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change