hvordan du opretter forbindelse firewire til en bærbar computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-15

FireWire er en højhastigheds seriel bus interface , der overfører data mellem computer og en digital enhed . FireWire er hurtigere og mere effektivt end USB. Tidlige modeller var i stand til at overføre data med hastigheder på 400 Mbps , men de seneste modeller har øget til 800 Mbps . FireWire er almindeligt anvendt i digitalt udstyr , såsom videokameraer , eksterne harddiske og webcams .
Nogle laptops kan kun komme udstyret med USB , hvilket betyder, at for at forbinde en FireWire -enhed til computeren , skal du opgradere computeren til at bruge FireWire . For størstedelen af bærbare computere , er dette en meget simpel proces , da alt hvad du skal gøre er at skubbe en FireWire- kort i pc'en slot
1 .
Bekræft, at du har en ledig PCMCIA -slot til rådighed til brug . Hvis du allerede bruger en pc -kort , skal du tilslutte en USB- kortlæser til at bruge flere pc- kort på din computer samtidig .
2 .
Sørg FireWire PC kort, du vil købe en form faktor lig med din PCMCIA -slot . PCMCIA slots kommer i tre forskellige formfaktorer : Type I , Type II og Type III . Nogle --- ikke alle --- FireWire pc-kort arbejde i både type II og III PCMCIA slots . Konsultere din bærbare dokumentation for at finde ud af hvilken type af pc- kort slot som computeren bruger .
3 .
Køb en FireWire- PC-kort , der bruger samme teknologi som din FireWire -enhed . En 400 FireWire -enhed fungerer muligvis ikke med en 800 FireWire PC -kortet , og vice versa .
4 .
Installer PC -kortet software , hvis det er relevant . Følg installationsvejledningen på skærmen instruktioner. Sæt ikke kortet , medmindre installationen bliver du bedt om at gøre det . Du skal muligvis genstarte computeren efter installation.
5 .
Skub pc- kortet i den disponible PCMCIA -slot . PCMCIA -slot er normalt placeret på venstre side af den bærbare computer , med en luge , der dækker åbningen .
6 .
Sæt FireWire -enhed i en ledig FireWire -port for at bekræfte, PC -kortet virker .

gode råd og advarsler


  • I ældre bærbare computere , skal du muligvis installere PCMCIA drivere inden du installerer PC-kortet .


  • Previous:hvordan man bruger HP Premium Inkjet-transparenter Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change