hvordan du opretter forbindelse højttalerkabler til en computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-07

Tilslutning af din højttalerkabler til din hjemmecomputer kan forbedre din computeroplevelse ved at tillade dig at nyde høj kvalitet lyd i spil , film og andre medier applikationer . Selv om processen kan virke skræmmende , det eneste du vil kræve at fuldføre denne opgave er en simpel højttalerkabel til RCA adapter . Tilslutning den op vil tage længere end 10 til 15 minutter

Du skal bruge: .
Højttalerkabel til RCA adapter


1
Køb en højttaler ledning . til RCA adapter fra en onlineforhandler som Amazon . dk eller fra en elektronik butik . Dette er en lille adapter , der vil passe på i slutningen af din højttalerkabel , konvertere signalet til RCA input , der er accepteret af din pc's lydkort .
2 .
Forbind højttalerledningerne til den dobbelte udgang siden af adapteren . Sørg for, at ledningerne er placeret sikkert i adapteren , eller du kan lide fra signalforringelse ( i bedste ) eller ingen signal på alle ( i værste fald ) . Test højttalerkabel ved at forsøge at trække det let ud af adapteren-det vil give en lille smule modstand , hvis den er sikker.
3 .
Sæt den anden side af adapteren i venstre og højre stereokanal lydporte på bagsiden af din computer ( som normalt farvet grøn og sort /blå ) . Dette audio port vil enten være på toppen af maskinen , hvis du bruger onboard lyd eller mod bunden ( hvis du bruger et lydkort ) , så søg rundt . Sørg for, at kablet er placeret godt ind i stikket .
4 .
Genstart computeren, og du vil høre den typiske Windows start-up-lyde , der kommer fra højttalerne .


Previous:hvordan man tilslutte en computer og en dvd til et tv Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change