hvordan du tilslutter en acer bærbar til en optoma projektor

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-21

Acer laptop er en billig mærke af computer, indeholder mange af funktionerne i dyrere mærker . Det er muligt at forbinde Acer bærbare computer til en Optoma projektor . Dette er nyttigt , hvis du ønsker at se en film fra computeren på en større skærm eller har brug for at lave en præsentation til en gruppe mennesker

Du skal bruge: .
Acer bærbar
VGA -kabel .
Optima projektor .


1 .
Slut VGA -kablet til VGA- porten på Acer bærbare computer. Der er stramme skruer på siden af kablet. Sørg for at stramme disse at forsikre en sikker forbindelse .
2 .
Sæt den anden ende af VGA kablet i VGA -porten på Optoma projektoren . Den nøjagtige placering af havnen vil variere afhængigt af den model du har . Fastgør stramning skruerne for at sikre forbindelsen .
3 .
Tænd Optoma videoprojektor . Vent på, at for pæren inde i projektoren til at varme op . Det er måske ikke begynde at projektet noget for et øjeblik , dette er normalt , indtil enheden er helt varmet .
4 .
Tryk på knappen "Menu" og vælg " Video Input ". Fra input menuen finde computerforbindelse . Vælg dette og Optoma projektoren viser din film eller præsentation fra Acer laptop på projektor skærm eller væg .


Previous:Listen over computerproducenter Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change