hvordan du udskriver en HP LaserJet 4 testside

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

HP LaserJet printere er i stand til at udskrive diagnostiske sider uden brug af en computer . Disse diagnostiske sider er nyttige værktøjer, der kan støtte dig i at afgøre, om printeren fungerer korrekt . Ved at bruge en diagnostisk test side , kan du identificere , om printeren har problemer med udskriftskvaliteten. Du kan også se printerens menuindstillinger . Selvtesten er ikke svært at udføre , og du kan printe en ud på blot et par sekunder

Du skal bruge: .
HP LaserJet 4 printer


1 . .
Tryk på " Online " -knappen på din printer for at sætte printeren offline . Printeren skal være offline for at cykle gennem printeren menuen .
2 .
Tryk på " Menu "knappen for at rulle gennem menuen , indtil " Test Menu " vises på displayet .
3 .
Tryk på " Item " knappen til at åbne testen menuen . Fortsæt med at trykke på " Konto " tasten indtil " selvtest "vises på displayet .
4 .
Tryk på " Enter " -knappen for at køre printeren selvtesten side . Testen side indeholder oplysninger om printerindstillinger og den aktuelle side tæller .
5 .
Tryk på " Online " -knappen for at sætte printeren online igen . Når du er tilbage online , er printeren klar til udskrivning fra computeren .

gode råd og advarsler


  • Kør den løbende selvtesten for at udskrive flere testsider . Vælg " Fortsæt Self Test " fra selvtesten menuen . Tryk på " Online " -knappen for at afslutte den kontinuerlige selvtest.


  • Previous:hvordan man kan konvertere printere til wifi Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change