hvordan man bliver en HP computer værksted

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-06

Hewlett Packard er en førende producent af computere , printere og computer tilbehør . Generelt deres produkter er af høj kvalitet, men nogle gange HP produkter skal repareres . For at løse dette marked har brug for på en måde , der giver højeste kvalitet , har HP udviklet et uddannelses-og certificeringsprogram til reparation teknikere . HP certificering giver en computer værksted til at bevise ekspertise i de nyeste HP -teknologier og tjener til at berolige kunderne om, at deres reparationer vil blive udført korrekt .
1 .
Få adgang til HP Partner Portal . HP arbejder over hele verden og tilbyder uddannelse portaler for de enkelte geografiske område. Du skal anmode om og få en bruger-ID og en adgangskode for at få adgang til din Partner Portal . Besøg http://h10120. www1. hp. com/partnerlearning/partner_portal_access. html at finde din regionale HP Partner Portal .
2 .
Få en HP Learner ID ved at anvende inden for Partner Portal . Dette ID giver adgang til Train og certificere en del af dit Partner Portal og til The Learning Center . Ansøgningsprocessen tager cirka tre dage.
3 .
Identificer teknologi eller inden for uddannelse , du ønsker at opnå certificering i. HP tilbyder over 100 specifikke certificeringer . Inden for Partner Portal du vil være i stand til at se på , hvad der er til rådighed, og vælg uddannelsesprogrammet du er interesseret i.
4 .
Bestem krav eller forudsætninger for at opnå den certificering, du ønsker . Nogle programmer kræver forudgående træning , før du bliver optaget . Komplet de uddannelsesmæssige krav til optagelse i programmet .
5 .
Beslut , om du ønsker at fuldføre valgfri uddannelse anbefales for den certificering, du søger . Nogle programmer har en bred vifte af valgfag , der vil hjælpe dig med at forberede til eksamen .
6 .
Tag eksamen og modtage en forbipasserende score . Når du har bestået eksamen vil du modtage en e-mail inden omkring fire uger med instruktioner om adgang til din certificering .


Previous:hvordan man opbygger en pc dvd computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change