hvordan man finder et serienummer på en Toshiba bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-11

Det er en forsigtig forretningsplan praksis til at holde styr på varer, ikke kun for kvalitetskontrol , men også for kontrol af ejerskab og registrering . Serienumre blev skabt af International Organization for Standardization ( ISO ) i 1975 , og de er knyttet ved at bruge den internationale standard Serial Number ( ISSN ) protokoller-en alment anerkendt kodenummersystem .
Toshiba er en stor elektronik producent , der bruger serienumre at tage højde for produkter, virksomheden lægger på markedet . Serienummeret er vigtigt for Toshiba og til dig , som forbruger , Toshiba så gør det nemt for dig at finde , at serienummeret på din bærbare computer

Du skal bruge: .
Toshiba bærbar
. Flad overflade .
Blød klud .
Pen .
Papir .


1 .
Forbered din laptop til inspektion . For at være på den sikre side , slukke din bærbare computer og luk låget . Hvis du har nogen ydre enheder eller ledninger forbundet til din bærbare computer , midlertidigt tag disse elementer , så de ikke hindrer din evne til at manøvrere den bærbare computer. Vend forsigtigt din bærbare computer på hovedet , helst på et bord eller en anden hård overflade . At undgå at ridse din laptop låg , placere en klud eller håndklæde under det .
2 .
Undersøg bærbar til serienummeret . Som bærbare modeller ændre sig over tid , så vil den nøjagtige position af etiketten , men Toshiba forsøger at holde serienummer på undersiden af enheden . Selve mærket er som regel en sort og grå mærkat . Det faktiske serienummeret vil altid være mærket med ordene " Serial Nej "
3 .
Optag dit serienummer . Glem ikke at inkludere breve , der er en del af det komplette serienummeret .
4 .
Upright din bærbare computer. Vend enheden højre side op . Du kan derefter vedhæfte alle eksterne enheder og ledninger .

gode råd og advarsler


  • Så du behøver ikke hele tiden omvælte den bærbare computer til at finde nummeret , gemme dit nummer i et sikkert sted til fremtidig reference .


  • Previous:hvordan du tilslutter en åben højttalersystem til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change