hvordan man formatere en gateway computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-28

Gateway har længe været et populært valg for hjemmecomputere , og Gateway bærbare og stationære computere er almindeligt anvendt i hele verden . Mens disse computere tendens til at være ganske pålidelig og let at bruge , der er tidspunkter, hvor de bedste fremgangsmåde er at formatere harddisken og starte forfra . Alvorlige problemer , som infektion med en boot sektor virus eller en korrupt operativsystem , kan vanskeligt at fastsætte uden en omformatere af computerens harddisk

Du skal bruge: .
Gateway-computeren
Gendan CD .
Ekstern harddisk eller tommelfinger drev .


1 .
Sørg for at du sikkerhedskopiere dine personlige data , før formatering af harddisken . Formatering af drevet vil slette alle data , det indeholder . Du kan bruge en ekstern harddisk , en tommelfinger drev , eller en online backup service til at gemme dine data .
2 .
Sørg for at du har gendanne cd , der fulgte med dit oprindelige system. Hvis du ikke har gendanne cd kontakt Gateway ved at kalde dem eller logge på Gateway hjemmeside . Der kan være en symbolsk gebyr for erstatnings-cd , men det vil være meget nemmere at gendanne din PC til arbejdsforhold , hvis du har cd til rådighed . Gendannelsen CD vil hjælpe dig omformatere harddisken og genindlæse de drivere , der orginally fulgte med pc'en.
3 .
Sæt genoprette cd'en i cd- eller dvd -drevet og genstart computeren . Gateway-computeren vil automatisk starte op fra cd .
4 .
Følg vejledningen på skærmen for at fortsætte det format og restaurering proces . Du bliver nødt til at klikke igennem adskillige advarsler sige , at din computers harddisk er ved at blive slettet . Klikke sig igennem disse meddelelser og lade harddisken skal formateres .


Previous:hvordan man vælger en computer til at køre linux Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change