hvordan man kan brænde srt filer på en dvd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

En SRT fil er en speciel billedfil , der indeholder undertekster til en bestemt film fil, der er kodet i enten MPEG eller AVI -format . Når rippet , DVD og Blu-Ray film mister deres oprindelige undertitel data . SRT filer er oprettet af brugeren undertitel filer, der kan være i et vilkårligt antal sprog . SRT filer er også specifikke for de enkelte MPEG eller AVI fil, som de er skabt , og ikke på tværs af kompatible . Disse filer skal bruges sammen til en vellykket afspilning
1 . .
Find den SRT fil , du ønsker at brænde og tilhørende filmarkiv . Mens du er ikke forpligtet til at brænde filmen fil med SRT fil, SRT filen er ubrugelig uden filmen filen i samme mappe under afspilning . Som en konsekvens heraf er det altid en fordel at brænde begge filer på samme tid .
2 .
Vælg de filer ved at holde " Ctrl "-tasten og venstre-klikke på hver fil én gang.

3 .
Højreklik på en af filerne for at producere en standard kontekst menu .
4 .
Sæt en tom dvd i dvd -optagelse drevet.
5 .
Hold musen over "Send til . . . " post i genvejsmenuen til at afsløre en side menu med en liste over dine drev .
6 .
Vælg dit DVD- drev på listen . Dette vil producere en dvd-brænding dialogboks .
7 .
Indtast et navn til den mængde , der skal brændes i de leverede tekstfeltet i dialogboksen vinduet .
8 .
Klik på " OK " -knappen for at starte den brændende procedure . En statuslinje vises som viser den aktuelle færdiggørelsesgraden for denne brændende opgave . Efter en vellykket afslutning vil du blive meddelt med en dialogboks , og din DVD- drev vil automatisk skubbe .

gode råd og advarsler


  • Som tidligere nævnt er det ikke kræves, at du brænder filmen med din SRT fil . Dog SRT filer er som regel kun et par megabyte i længden og ville være bedre egnet til en cd medium i stedet for DVD . Yderligere, hvis disse to filer er adskilt , og man er gået tabt , både kan blive ubrugelig , som du ikke kan bruge SRT -fil med en anden kopi af filmen og vice-versa .


  • Previous:hvordan man kan konvertere vga til NTSC Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change