hvordan man kan diagnosticere en computer strømforsyning problem

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Strømforsyningen er hjertet i din computer , og når denne strømforsyning går dårligt , vil du opleve, at din computer simpelthen ikke starte . Heldigvis udskiftning strømforsyninger er temmelig billigt , ofte koster så lidt som 20 dollars . Alligevel er det vigtigt først at fastslå , at strømforsyningen er virkelig problemet . En række ting kan få computeren til ikke starte op , så sørg for at isolere problemet til strømforsyningen , før du køber en ny
1 .
Tag din computer og tilslutte en anden enhed i samme stikkontakt . Sørg for , at nye enheden starter op. Dette vil fjerne en dårlig stikkontakt som en mulig kilde til problemet .
2 .
Fjern computerens dæksel ved at fjerne de skruer på bagsiden af enheden og løfte sagen op frigivelse løftestang . Til desktops designet til at ligge fladt , sagen udløsergrebet er sandsynligvis på toppen af kassen . For tårn enheder , vil armen sandsynligvis være på siden .
3 .
Sæt sagen dækslet til side og tryk på tænd -knappen . Lytte opmærksomt til alle lyde . Hvis du hører blæseren starte op og spinning , strømforsyningen er god , og problemet ligger et andet sted . Hvis der ikke er nogen reaktion fra ventilatoren eller andre enheder , har strømforsyningen sandsynligvis ikke .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ejer en bærbar computer , vil du ikke behov for at fjerne belægningen . Du kan blot lytte til lyden af ventilatoren gennem siden af enheden . Hvis du ikke høre lyde på alle , du sandsynligvis have en dårlig strømforsyning .


  • Previous:hvordan man kan spille en mini DVD-RAM på computeren Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change