hvordan man kan evaluere og købe hukommelse online

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-09

RAM eller Random Access Memory , er hukommelsen kilden til alle Windows -computere . Windows-pc'er og bærbare computere er de eneste computere, ejeren frit kan tilpasse og opgradere på egen hånd. Et af de første ting, du kan gøre for at opgradere din pc er at købe mere RAM til at hjælpe din computer køre en smule hurtigere og mere smidig. Hvis du kan lide at spille spil på din PC , kan en RAM opgradering i forbindelse med et skærmkort opgradere en betydelig forøgelse af spillets ydeevne

Evaluering


1 .
afgøre, hvilken type RAM din computer kan tage . Forskellige sorter er DDR , DDR2 , og DDR3 . Også , du behøver at vide det pin tæller du har brug for ( en fælles pin count er 240 ) . Stiften tæller beskriver i slutningen af RAM , der er faktisk indsættes i computeren . Normalt disse tænder , eller ben , er guld i farver . At finde ud af , hvad der er kompatibelt med din computer , skal du se på dit bundkort . Den bedste måde at finde ud af, hvad RAM er kompatibelt med dit bundkort , er at konsultere de dokumenter , der fulgte med dit bundkort . Hvis du ikke har dokumenter specifikke for dit bundkort , skal du bruge de dokumenter , der fulgte med computeren for at finde ud af sine specifikationer. Dette skulle have bundkortet specs på den i det mindste , så kan du søge efter at bundkortet på ethvert websted , som du kan købe computer dele fra .
2 .
Bestem hvor mange slots er du i stand at opgradere . Nogle computere har kun to slots til RAM , mens andre måske har fire . At afgøre, hvor mange slots ram, du har , skal du åbne din computer tårn og find RAM ( hukommelsen sticks er 4 til 5 inches lang og 1 cm bred) . Hvor de er placeret inde i computeren, kan variere , men de er typisk langs væggen. Du kan have to pinde af RAM , men computeren kan opgraderes til fire , hvis der er to flere tomme pladser ved siden af dem .
3 .
Beslut, hvor meget mere RAM , du ønsker for din computeren. De fleste mennesker installere 1 GB eller 2 GB sticks RAM i deres computer . Hvis du bruger fire pladser i 1GB RAM hver lige nu , kan du opgradere til 2GB RAM i enkelte til at nå 8 GB i stedet for 4 GB . Du skal bruge mindst 2 GB RAM til en computer, der kører Windows Vista . For de fleste pc- spil , anbefales det at du har mindst 2 GB .

Køb RAM


1 .
Gå til hjemmesiden for din foretrukne computer del udbyder . Blandt de mest populære er http://newegg. com og http://tigerdirect. com . Mere velkendte butikker som Best Buy sælger også computer dele gennem deres hjemmeside , http://bestbuy. com
2 .
Brug fanerne øverst på siden for at indsnævre , hvad du leder efter . Det vil højst sandsynligt blive " Computere > Hardware > Memory "eller en vis variation af det.
3 .
Når alle RAM er vist, kan du indsnævre søgeresultaterne yderligere , hvor du kan kigge efter en prisklasse , hvilken størrelse RAM du har brug for , og mærket .

4 .
Foretag dit valg og gå videre til hjemmesiden 's " Checkout " for at gøre dit køb .


Previous:hvordan man kan sende kamera video til en trådløs computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change