hvordan man kan fax med et kabel internetforbindelse

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-07

Med flere mennesker afhængige af Voice over Internet Protocol ( VoIP ) eller mobiltelefoner til deres telefonservice , er behovet for telefon fastnet faldet. Resultatet af dette skift er lavere telefon omkostninger og større fleksibilitet . Men hvad nu hvis du har brug for at sende og modtage faxer ? Heldigvis er der flere løsninger at vælge imellem . Hvilket valg der er bedst for dig, afhænger af frekvensen af dine faxer og hvor meget du er villig til at betale

Du skal bruge: .
Dedikeret faxlinjen ( VoIP )
. Trådløs router med anden telefonstik .


1 .
Brug en online- tjeneste . Der er en række online fax tjenester, som vil tillade dig at sende og modtage faxer via deres online site . For at bruge disse tjenester, er du udfylde en online formular og uploade en PDF-eller billedfil som en TIFF-fil , der indeholder det dokument, du vil faxe . Denne type tjeneste kan være tilstrækkeligt, hvis du fax sjældent , men hvis du har brug for at sende og modtage faxer på en regelmæssig basis eller har brug for at faxe flersidede dokumenter , der er bedre løsninger .
to .

Brug en desktop faxprogram bundet ind i en online site . Nogle online sites har deres egen software til at strømline processen med at sende og modtage faxer . Når du downloader og installerer software, skal du kontrollere dine fax kommunikation på skrivebordet , kontakter online site , når du er klar til at sende eller modtage en fax . Disse websteder har forskellige afgifter baseret på hyppigheden af dine faxer og andre muligheder , såsom som om du vil bruge dit eget faxnummer .
3 .
Installer en dedikeret fax linje . Det er en god mulighed for VoIP brugere . Mere end sandsynligt din trådløse router vil have mindst to telefon stik . Hvis man jack er gratis , kan du bruge denne telefonstik udelukkende til at sende og modtage faxer fra en dedikeret faxmaskine eller printer /fax combo . Du bliver nødt til at kontakte din VoIP før tid og tilmelde dig en fax linje . En dedikeret faxlinjen normalt koster mindre end en stemme linje . Vonage , for eksempel afgifter kun $ 9,99 for en måned for en dedikeret fax linje .

gode råd og advarsler


  • Hvis du kører en forretning , gå med en dedikeret fax linje med dit eget faxnummer . Du vil se mere professionel ud.


  • Previous:hvordan man rent tørret blækpatroner Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change