hvordan man kan finde computere med platin dele

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-25

Mens stil har lidt at gøre med effekten af en computer , tilføje et mere personligt præg til din computeroplevelse kan gøre en computer til din egen. En metode til at tilpasse en computer er at tilføje dele , der indeholder platin ( eller platin plating ), hvilket giver din pc et futuristisk og dyrt udseende . Der er en række ruter til at overveje , når man søger platin dele på din PC, så vælg den, der bedst passer til dine motiver og budget
1 .
Kontakt en stor computer producent som Dell eller Gateway og spørge om muligheden for at modtage en computer, der indeholder platin dele . Mens deres standard maskine linjer ikke nødvendigvis vil komme med platin dele , kan du altid forhøre sig om muligheden for at tilføje en smule af platin til din maskine .
2 .
Kontakt med en lokal computer reparation butik i dit område omkring muligheden for at finde en computer med platin dele , hvis større virksomheder er i stand til at hjælpe . Mindre computer bygherrer er ofte villige til at gå den ekstra mil for at beholde din virksomhed og er mere tilbøjelige til at installere platin dele på maskinen for en reduceret tillæg . Ring til lokale butikker i dit område og bede om prisoplysninger .
3 .
Saml en computer ud af platin dele, hvis du har evnerne og manglende midler til at gennemføre projektet . En række af online detailhandlere ( f. eks Newegg. com ) sælge enkelte computer komponenter , som giver dig mulighed for at personliggøre din computer ved kun at udvælge platin dele . Selv hvis du ikke kan konstruere computeren selv , kan du stadig købe dele og outsource konstruktionen til en lokal computer reparation butik .


Previous:hvordan du sletter en computers harddisk i xp Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change