hvordan man kan forbinde min stationære til min tv som en skærm

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-31

Med ny teknologi i computeren og HDTV verden , er det nemmere end nogensinde at optage din computer til dit hjemmebiograf . Dette giver dig mulighed for at bruge dit high definition- tv som en skærm til at nyde musik , film , spil og internet-browsing på den store skærm

Du skal bruge: .
Mand -til- Male 15- pin VGA -kabel eller Han- til-Male HDMI -kabel eller DVI -kabel .
Desktop computer .
High-Definition LCD eller plasma -tv .
Kompatibelt desktop video -kort.


1 .
Find enten VGA , HDMI eller DVI -port på bagsiden af din computer og high-def tv . De fleste high-def tv har VGA og HDMI- porte , og de fleste computere har en VGA -port , med dyrere enheder med både VGA og HDMI -porte . HDMI vil give den bedste video kvalitet , efterfulgt af DVI og endelig VGA
2
Sluk fjernsynet og sætte den ene ende af de udvalgte kabel i den korrekte port på dit fjernsyn . være sikker på at du har nok kabel til at nå , hvor din computer vil blive placeret .
3 .
Strøm ned din stationære computer , og sæt den anden ende af det valgte kablet i den tilgængelige havn .
4 .
Tænd computeren og fjernsynet for at sikre, at alt er korrekt sat op. Tænd for dit fjernsyn til den korrekte input, hvis den ikke gøre det automatisk .
5 .
Tjek dit skrivebord beslutning indstillinger, så du bruger optimale indstillinger for din opsætning .

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har en high- definition tv , kan du bruge bestemte forarbejdningsvirksomheder afhængigt af, hvad input dit tv skal være i stand til at bruge det som en skærm . Videoen kvalitet vil ikke være perfekte , men er nyttigt for film og musik .
 • Når shopping for et VGA- kabel , skal du kontrollere , hvor mange fødder du køber , og sørg for at have nok kabel til at forlade en lille slap mellem dit TV og computer .
 • Følg sikkerhedsprocedurer af dit elektroniske 's betjeningsvejledningen og sørg for at lukke ned alt elektronik , før du tilslutter nogen nye komponenter .
 • Hvis du bruger en plasma- tv , så sørg for at muliggøre en screensaver at hjælpe med at forhindre skærmen brænde i.


 • Previous:hvordan man formatere en 3 1 / 2 skive, lav befolkningstæthed Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change