hvordan man kan fyldfarve blækpatroner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-16

At lære at genopfylde dyre farvede blækpatroner og skæres ture til kontoret levering butik tager en rolig hånd og nogle tålmodighed , men kan spare dig hundredvis af dollars hvert år

Du skal bruge: .
Ink refill kit
Papirservietter .

Genopfyldning en farvet blækpatron


1 .
Afgør, hvilke blæk farve du har brug for at genopbygge . Køb en blæk refill kit på et kontor forsyning butik . Refill kits koste omkring halvdelen af prisen på en blækpatron . Åbn printeren , og tag blækpatronen fra dens rum . For at beskytte overflader , placere den tomme blækpatron med papirservietter .
2 .
Find patronens påfyldningshullet . Der er visse patroner , der har lukket udfylde huller , og hvis det er tilfældet , find din manual og læse vejledningen om, hvordan man åbner fylde hullet i din blækpatron . Men , patroner med forseglede fyld hullerne er meget sjældne , så du højst sandsynligt ikke behøver at bekymre dig om det.
3 .
Tag sprøjten flasken og langsomt skub nålen ind i blækpatronen 's svamp . Vær forsigtig , når skubbe kanylen ind i svampen , fordi du kan rippe den svamp, der forårsager tilstopning . Klem blækhus , så blækket langsomt flyder ind i blækpatronen . Du ønsker ikke at presse for hårdt , fordi det vil udvide patronen svamp , hvilket gør , at blækket kommer ud ujævnt under udskrivning . Hold på at udfylde de svamp , indtil det ser fugtig .
4 .
Tør fylde hullet , indtil der ikke blækpletter på væv ved rengøring . Luk patronens påfyldningshullet , hvis det er nødvendigt . Sæt blækpatronen tilbage i blækpatronen rum i printeren . Når printeren erkender, at der er en ny patron inde i printeren , skal du køre værktøjet Head Cleaning , der renser påfyldningshullet . Test blækpatronen ved at udskrive et par sider i den farve , du var nødt til at udskifte .


Previous:macbook cd fjernelse Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change