hvordan man kan genindlæse en hk blækpatron

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-26

Køber en ny blækpatron kan synes som det rigtige at gøre, hver gang din HP printer løber tør for blæk . Dog kan patroner være meget dyrt . Din originale blækpatroner virker lige så godt som erstatning patroner , og genpåfyldning det er meget billigere end at købe en ny
1 .
Åbn printeren , og find blækpatroner . Tryk på store fanen foran blækpatronen indtil patronen bliver løs og langsomt trække det opad for at fjerne det . At forhindre, at få blæk over hele dine møbler , plads til blækpatronen på et stykke træ eller et par lag køkkenrulle . Hvis den blækpatron er meget beskidt , tørres det med servietter .
2 .
Find påfyldningshullet , som er mest sandsynlig på bunden af blækpatronen . For lukkede påfyldning huller , autoriseret kontakt HPS support , som er 800-474-6836 , eller gå til en HP servicecenter i nærheden af dig for at få instruktioner . Find en HP-autoriseret servicecenter i nærheden af dig her : http://h20465. www2. hp . dk /GPL /search. aspx ? language_code=da country_code=us Søgetype=SSP
3 .
Åbn din blæk refill kit og tage ud i sprøjten. Hvis blækpatronen er meget tørt , fugtes nålen med vand . Skub langsomt kanylen af sprøjten ind i svampen af blækpatronen . Må ikke trykke ned med stor kraft , eller du risikerer at rive den blækpatron svamp , som vil blokere patronen .
4 .
Brug meget lys kraft , squeeze sprøjten flasken til at lade blæk flyde ind i blækpatronen svampen ; ikke klemme for hårdt eller du kan lave bobler , som deformerer din svamp og får blæk til at flyde ud ujævnt . Tag din tid på at udfylde den blækpatron , stop når du kan se, at det er fugtigt
5
Rens påfyldningshullet , så ingen pletter vises på væv , når du er færdig rengøring . . Hvis din printer har en forseglet påfyldningshullet , lukke den .
6 .
Sæt patronen i printeren og lad computeren genkender den nye patron . Kør " hoved rengøring ", som er et hjælpeprogram, der alle HP printere støtte. Udskrive et par sider at kontrollere, om blækket flyder korrekt .

gode råd og advarsler


  • Du kan købe en blæk refill kit på eBay eller enhver anstændig elektronik butik , der bærer printer hardware. Men alle du virkelig brug for, er en blæk flaske tilsluttet en sprøjte .


  • Previous:hvordan man kan tilslutte en computer til en HD-TV Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change