hvordan man kan justere skærmen vises på en dell

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-19

Dell har længe været førende i verden af hjemmet og kontoret computere , og virksomheden gør en lang række fladskærme så godt. Disse skærme kan give mange års problemfri gratis tjeneste , når de anvendes korrekt og vedligeholdes , men det er vigtigt for skærm ejere til at vide, hvordan man kan justere deres andele til deres behov

Du skal bruge: .
Dell computer og skærm <. br >


1 .
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen .
2 .
Dobbeltklik på "Skærm" ikonet og klik på " Indstillinger " i menuen . Find skyderen og flytte den til den ønskede position . Jo længere til højre du flytter skyderen til mindre type på din skærm vil være . Jo længere til venstre du flytter skyderen jo større skærmen kommer til at se .
3 .
Klik på " OK " efter du vælger dine skærmopløsning . Du vil se skærmen ændre størrelse , og du vil modtage en bekræftelsesmeddelelse, der spørger om du vil beholde de nye indstillinger . Klik på " Ja " for at acceptere indstillingerne eller "Nej " for at gå tilbage til dine oprindelige indstillinger . Du kan få brug for at eksperimentere med flere forskellige indstillinger , før du finder det, der virker bedst for dig .


Previous:filmscanner tips Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change