hvordan man kan købe et bundkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-23

Når du køber dele til en computer , bør man være godt informeret om præcis, hvad de skal købe , og hvordan det billetpriser med de andre dele af deres system . Et motherboard er det vigtigste enhed af en computer , de fleste andre komponenter er tilsluttet det . Når du køber et bundkort , vide præcis, hvad du behøver, er af afgørende betydning, uanset om det er to PCI slots , evnen til at håndtere en high-end -processor , eller en masse RAM
1 .
Det første skridt før der rent faktisk på udkig efter et bundkort , er at finde ud af , hvilken type computer du ønsker . Ønsker du en high -end gaming computer , en virksomhed en eller en tilfældig familie-brug computer ? Forvent at tilbringe de mest mængden af penge på en gaming computer , men husk at købe en præ- bygget system er langt mindre effektive , og det vil koste langt flere penge , og så , ved at købe et bundkort ( og måske dine andre dele ) hver for sig, er en masse penge, der spares .
2 .
RAM Support
Når du vælger din bundkort , bør du altid overveje, hvilken type og hvor meget RAM det understøtter . Kort sagt , er RAM ( random access memory ) , hvad gør din computer til at behandle oplysninger hurtigt og effektivt . Hvis du har besluttet dig for at være en gamer , et bundkort der understøtter de nyeste RAM vil nok ( i øjeblikket , ville bundkort må støtte DDR3 RAM ) . Også tage hensyn til , hvor meget af disse RAM valgte bundkort vil støtte , for eksempel , mens det kan støtte DDR3 RAM , kan det kun være i stand til at håndtere 2GB af det, hvilket er utilstrækkeligt for mange high -end -systemer
<. br > 3 .
Processor Support
Den næste ting man skal overveje, er, at niveauet for processoren dit bundkort kan støtte . Det første skridt gør dette til en lidt nemmere , i betragtning af den kendsgerning, at mange bundkort , der understøtter højere RAM også kommer med understøttelse af mere avancerede processorer . For hovedparten af tiden, behøver du aldrig et bundkort , der understøtter to separate processorer . Det er ikke økonomisk , og få en dual-core ( eller quad-core ) processor ville gøre det samme job i en billigere pris . En meget high-end gaming PC kan helt sikkert gøre brug af en quad-core processor , men det er ikke en nødvendighed , dual core vil normalt gøre arbejdet . Enhver computer, der ikke gør en masse video-rendering kan for det meste holde sig til budgettet processorer , der kører så lavt som $ 40.
Bundkort vil kun være i stand til at køre AMD eller Intel processorer , så hvis du beslutter at få en, der understøtter to separate processorer , holde dette i tankerne .
4 .
PCI /E USB porte
Uanset af , hvad man gør med deres pc , PCI , PCI-Express , og USB -porte er meget bekvemt (og et par af dem er nødvendigt) .
PCI /E er sammenlignelig med en computers USB- porte i at mange forskellige produkter output via dem . ) PCI-Express er specielt gavnligt for medier computere , de tillader en bedre præstation i lydkort og skærmkort kapaciteter . PCI er den ældre version af PCI-E , og i sidste ende vil være forældede , men for nu vil det få arbejdet gjort i mange casual hjem computerbrugere . Antallet af PCI /E og USB slots vil være nødvendigt på deres bundkort , afhænger helt af , hvad computeren bliver brugt til . Hvis du er en stor fan af grafikkort , lydkort , trådløse modtagere , osv. , at have et par mere end nødvendigt slots anbefales .
5 .
Dele
Gøre nogle forskning for bundkortet du vil købe . Mange bundkort beskrivelser sige noget i retning af " høj kvalitet kondensatorer " eller i modsat fald en anden måde for at lade køberen ved, at dele i bundkortet er af god kvalitet .
Nogle velrenommerede bundkort fabrikanterne Asus , Gigabyte , Intel , og Tyan . Der er uden tvivl mange andre . Søg ikke kun for disse , det ville være en stor og unødvendig begrænsning til dine valg .
6 .
Diverse
Et motherboard bør helt sikkert , støtte SATA II ( en form for plug -in , der bruges af de fleste harddiske ) .
Onboard grafik og lyd er praktisk, når en er ved at bygge en computer for simple anvendelser , og ikke planlægger at stamme det , når det kommer til video og lyd .
Sørg for bundkortet har nok varme-sink så bundkortet ikke overophedet ( eller en fan /s monteret til bestyrelsen selv ) .
Når du har fundet bundkortet , der passer til dig, har ingen skrupler over at købe det . Der er tusindvis af forskellige specifikationer derude , og altid en måde at få præcis, hvad du har brug for-. den vanskeligste del af sagen er faktisk at vide , hvad du har brug for

gode råd og advarsler


 • Bruger anmeldelser er en meget værdifuld ressource , når det kommer til at købe computer dele . Gør brug af dem så meget som muligt .
 • størrelse dit bundkort er noget at overveje , men når man bygger et computer fra bunden , bør størrelsen af sagen afhænger af størrelsen på dit bundkort , der ikke den anden vej rundt .


 • Previous:hvordan man kan finde oplysninger om Apple Tablet PC Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change