hvordan man kan konvertere en WMV til QuickTime med en mac

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-29

Macintosh -computere bruger Quicktime- filformat som standard for afspilning af video . Det OSX operativsystemet ikke i stand til at se Windows Media Video -format ( WMV ) , og så QuickTime 7 Player er ikke i stand til at afspille WMV -filer . Du kan konvertere en WMV -fil til en QuickTime- fil ved at installere særlige komponenter i Mac 's operativsystem, vil gøre det muligt at anerkende den WMV-fil -format . QuickTime 7 Player kan derefter konvertere en WMV -fil i en mere brugbar Quicktime fil

Du skal bruge: .
Macintosh computer .
Web- browser.
Bredbåndsadgang til internettet .


1 .
Hent og installer den gratis Flip4Mac software til at give Mac 's operativsystem for at læse WMV -filer . Genstart Mac , når installationen er færdig .
2 .
Hent og installer den gratis QuickTime 7 Player til computerens skrivebord . Dobbeltklik på den QuickTime 7 Player programmets ikon , så det kører .
3 .
Brug musen til at trække WMV -fil fra dens placering på Mac 's harddisken ind i QuickTime 7 Player ikon på anklagebænken , som er til venstre eller nederst på skærmen . Den WMV-fil vil derefter indlæse i QuickTime 7 Player programmet .
4 .
Gå til " Filer " og vælg " Gem som " fra drop -down menu . Navngiv Quicktime -fil, der er ved at blive skabt i de tomme kolonne øverst i vinduet , der vises . Vælg " Film "fra drop-down menuen nederst i vinduet .
5 .
Check " Skjul udvidelse " boksen i venstre hjørne af vinduet . Klik på "Gem " knappen i nederste højre hjørne af vinduet . Det Quicktime fil, du har konverteret fra en WMV-fil er nu gemt til Mac 's harddisk . Afslut QuickTime 7 Player program , efter du med succes har gemt Quicktime fil .

gode råd og advarsler


 • Afinstaller og geninstaller Flip4Mac programmet , hvis det Quicktime Player ikke kan indlæse den WMV -fil .
 • ændring af en computers operativsystem har potentialet til at forårsage uventede bivirkninger .


 • Previous:hvordan du får mac -adresse fra en bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change