hvordan man kan konvertere en bærbar computer køre ind opbevaring

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

Hvis du opgraderer din bærbare computer med en større harddisk eller en harddisk med en hurtigere aflæse tiden , så du står tilbage med en ekstra bærbar harddisk . Du kan bruge en harddisk kabinet at gøre brug af den bærbare computer drevet, og omdanne det til opbevaring . PCmag. com påpeger, at når du køber en harddisk kabinet , sørg for at det passer til din harddisk størrelse . Bærbare computere bruger mindre 2,5 tommer notebook drev , så det afskærmede du vælger , skal være bygget til en 2,5 tommer harddisk . Når du har harddisk kabinet , er du klar til at konvertere en gammel bærbar drev i en ekstern lagerenhed .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. 2 .
5 tommer harddisk kabinet .
USB eller Firewire kabel .


en .
Åbn den eksterne harddisk kabinet ved at fjerne eventuelle skruer , der kan holde den lukket . Nyere harddisk indhegninger kan bruge tryk fanerne til at holde anlægget lukket .
to .
Tør 2,5 tommer laptop drev ned med en fnugfri klud , før du installerer den i kabinettet .

3 .
Slut den bærbare computer drevet til den eksterne harddisk kabinet med det kabel, der følger med den eksterne harddisk kabinet . Nogle nyere harddisk indhegninger støtte blot at tilslutte harddisken selv i, snarere end at forbinde med et kabel .
4 .
Luk den eksterne harddisk kabinet efter siddepladser på 2,5 tommer bærbar harddisk . Udskift skruer du fjernede at åbne harddisk kabinet .
5 .
Slut harddisk kabinet netledning til en stikkontakt . Sæt harddisk kabinet til din computer ved hjælp af et USB- kabel eller Firewire -kabel , afhængig af din indhegning model .
6 .
Tryk på afbryderen , hvis din eksterne harddisk kabinet har en power-knappen på ydersiden af sin ramme .
7 .
Microsoft Windows -systemer registrerer automatisk drevet som en ekstern lagerenhed . Formatere drevet , hvis du ønsker at fjerne oplysninger fra disken . Harddisken er nu klar til brug som en ekstern lagerenhed .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at købe en ekstern harddisk kabinet , der kan arbejde ordentligt med din harddisk . Overvej fysisk størrelse restriktioner og harddisk tilslutning , inden du køber en ekstern harddisk kabinet .
 • Sørg harddisk kabinet er kompatibel med opbevaring størrelsen på din harddisk . Nogle modeller af harddisk indhegninger er der begrænsninger på antallet af gigabytes anlægget genkender .


 • Previous:fakta om computerens hukommelse og hastighed Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change