hvordan man kan konvertere en computer VGA til DVI

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-08

Konvertering af en computers produktion mellem to forskellige display faktorer er til tider kræves, når computeren kun producerer én type af signal , men den ønskede skærm eller en anden outputenhed accepterer kun en anden type . De mest almindelige mismatch mellem output-enheder og computere er ofte mellem VGA ( video graphics adapter ) og DVI- formfaktor ( Digital Video Interface ) . Omsætning et signal til en anden kræver ikke mere end brugen af en simpel adapter

Du skal bruge: .
VGA til DVI adapter .
VGA -kabel .


1 .
Køb en VGA til DVI adapter fra enten din lokale elektronik butik eller online . Gør en online- køb er bedst , hvis tid er ikke et problem , som du vil være i stand til at opnå enhed for et par dollars , mens en mursten og mørtel butik vil have en væsentlig større markup . VGA til DVI adapter vil have en VGA udgang på den ene ende ( tre linjer med fem stik hver) og et DVI-stik på den anden side ( tre linjer på otte stik hver ) .
2 .

Skru VGA til DVI -stik på enheden , der har en DVI- udgang . Spænd skruerne ned i vekslende mode ( skrue den ene side ned en lille smule så at gentage processen på den anden side , fortsætter med at skifte frem og tilbage , indtil adapteren er sikker ) for at sikre en optimal pasform . En løs eller dårlig montering adapter kan resultere i en forringet signal , så tag dig tid til at gøre tingene rigtigt til at optimere din oplevelse .
3 .
Udnyt VGA -kabel til at forbinde din computers VGA -udgang til det ønskede output-enhed, hvad enten tv eller monitor. Som med tilslutning af VGA til DVI adapter , strammes hver side nedad en lille smule ad gangen for at sikre den bedst mulige forbindelse .

gode råd og advarsler


  • Rengør stik med en vatpind dyppet i sprit , inden etablering af forbindelsen til yderligere rengøre dele , hvilket øger tilslutningsmuligheder. Tillad stikkene tørre helt efter rengøring .


  • Previous:hvordan man formatere en ntfs disk til brug med en mac Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change