hvordan man kan konvertere et 3,5 mm lydstik til seriel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-09

Computere har en række forskellige porte, så du kan tilslutte alle mulige forskellige hardware til det . Hvis du forsøger at tilslutte en lydenhed til den computer, du sandsynligvis kun brug for en 3,5 mm lydstik . Dette stik er den samme størrelse som heaphones stikket på din MP3- afspiller . Men nogle lydenheder kræver en anden forbindelse og kan endda bruge en seriel port . For at tilslutte sådan en enhed til computeren , skal du konvertere 3,5 mm lydstik på din computer til den serielle port på hardwaren.

Du skal bruge:
Computer
. 3 .
5mm til seriel kabel .


1 .
Afgør, om du har brug for at sende lyd ind i computeren eller ud af computeren . Dette kommer til at afgøre, hvilken port du sætter 3,5 mm jack ind.
2 .
Sæt 3,5 mm jackstik til mikrofonen stik , hvis du bringer lyden ind i computeren . Hvis du sender lyden ud af computeren , skal du sætte 3,5 mm stikket i højttaleren havnen stikket .
3 .
Slut serielle ende af kablet på serielle port af hardwaren enhed .
4 .
Drej skruer med uret for at stramme det serielle kabel på den serielle port . Dette vil sikre en sikker forbindelse mellem kabel og hardwareenhed .


Previous:hvordan du installerer et PCMCIA -kort på en dell bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change