hvordan man kan konvertere vga til NTSC

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-29

VGA eller Video Graphics Array , er den standard port, som bruges af din computer til at oprette forbindelse til skærmen . Det kan sende en række forskellige resolution signaler , afhængigt af hvad skærmen accepterer . Men det er også muligt at tilslutte din VGA -porten til et fjernsyn . Hvis du er i USA , dit tv er NTSC , en standard, som Det National Television System Committee . Dette er en video frame rate -format og er lidt forskellig fra det format , PAL , som har mere frames per sekund , der almindeligvis anvendes i udlandet .
1 .
Fjern det kabel du har tilsluttet til VGA -porten . Dette mest sandsynligt, er kablet kører fra din computerskærm .
2 .
Slut VGA -til-RCA -kabel til VGA -porten på computeren . Der er sandsynligvis vil være stramme skruerne på siden af VGA- kabel . Stram skruerne for at sikre en sikker forbindelse med computeren .
3 .
Sæt RCA forlængerkabel til RCA -kabler på adapteren . VGA -til-RCA -kabel bliver kort og vil sandsynligvis ikke nå RCA -porte på NTSC tv . De forlængerledninger vil give dig den ekstra slap du har brug for .
4 .
Slut den anden ende af RCA forlængerkabel til RCA " Video In " porte på NTSC tv . Tænd for fjernsynet , og du kan være vist indholdet af computer på dit TV .


Previous:hvordan man kan kopiere en harddisk fra en computer til en anden Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change