hvordan man kan konvertere vga til pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-11

VGA kabler er almindeligt anvendt til at forbinde computere til computerskærme og HDTV -apparater. Mens de fleste pc'er og Mac- computere har VGA-indgange bygget ind fra få gå , nogle gør ikke . Heldigvis er der adaptere , der vil konvertere VGA kabler til en USB- format . USB -porte er fælles for alle computere , med mange bærbare og stationære computere med flere . Forbinder ét af disse adaptere tager kun få sekunder

Du skal bruge: . .
VGA til USB- konverter


1
Find dit HDTV eller skærmens VGA -indgang . Dette er typisk findes på bagsiden af apparatet og vil være tydeligt mærket .
2 .
Slut VGA -kablet til HDTV eller kontrollere Dem vil oprette forbindelse til din PC eller Mac . Hvis skruehuller er til højre og venstre for indgangen , skal du skrue VGA- kablet ind i hullerne ved at dreje knapperne på hver side af kablet med uret , indtil de ikke vil vende længere .
3 .

Slut den anden ende af VGA kablet til en VGA til USB- adapter . Hvis det er nødvendigt , skrue den anden ende af VGA-kabel i adapteren , som du gjorde med enden sat i HDTV eller skærmen .
4 .
Sæt USB-enden af adapteren ind i nogen af computerens USB- porte .


Previous:hvordan man finder et serienummer på en Toshiba bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change