hvordan man kan konvertere vga -udgang til s - video indgang

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-21

Dagens tv tilbyder en vifte af video- input-muligheder , der kan bruges til at forbinde flere forskellige enheder . En af de ting, du kan føje til et moderne TV , der ikke kunne tilføjes til en ældre TV er en computer . Mens en computer generelt har en VGA ( Video Graphics Array ) output , som ikke kan findes på et tv , der er en måde at forbinde VGA til en S-video -indgang , så dit tv kan fungere som en skærm .

Du skal bruge:
Computer med en VGA -udgang
. VGA -kabel .
VGA til S-video konverter box .
S-video kabel .
Tv med en S- video indgang .


1 .
Placer computeren i nærheden af fjernsynet . Sørg for, at der er strøm til computeren , og tastaturet og musen er allerede hooked op . Tænde for computeren .
2 .
Læg VGA- kablet i VGA-skærm output på bagsiden af computeren . Placer den anden ende af VGA kablet i VGA- indgangen på konverteren kassen .
3 .
Placer S-videokablet i S-videoudgang i konverteren kassen . Sæt den anden ende af kablet til S-video indgang i fjernsynet.
4 .
Sæt konverteren boksen i sin strømkilde . Dette kan enten være en normal to-eller tre-bens stik , som går ind i en stikkontakt , eller det kan stikket i computeren via en USB- port . Drej konverteren boksen på at sikre, at det har magt .
5 .
Tænd fjernsynet og følge din instruktionsbog for at få vist S-video indgang . Tv skulle nu fungere som computerskærm .

gode råd og advarsler


 • Når man gør dette, så prøv at holde computeren og fjernsynet så tæt som muligt for at undgå der ledninger kører over det hele . Dette vil hjælpe med at holde området rent og pænt .
 • Du kan blive fristet til at købe et kabel med en VGA -udgang i den ene ende og en S-video- kabel på den anden . Mens dette vil krog computeren og fjernsynet sammen , er der intet , der vil være i stand til at konvertere signalet . Hvis du gør dette , kan du ikke få et billede .


 • Previous:hvordan man konfigurerer en gateway på en HP LaserJet 5 Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change