hvordan man kan kopiere en harddisk fra en computer til en anden

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

Hvis din harddisk er tegn på forestående fiasko , er det vigtigt at få dine data bakkes op så hurtigt som muligt . Kopiering af , at værdifulde data fra den svigtende harddisk til en ny kan man spare år værd af dit hårde arbejde og stoppe dig fra at miste nogen vigtige oplysninger . Du skal også vide, hvordan man kan kopiere en harddisk til en anden , hvis du planlægger at købe en ny computer . At købe en ny og hurtigere computer er stor , men det er vigtigt , at du gemmer dine vigtige oplysninger , før at slippe af med din gamle pc .

Du skal bruge:
Computer
. USB-kabel .
Ekstern harddisk .


1 .
Tænd computer, der indeholder harddisken skal bakkes op . Log på computeren som du normalt ville .
2 .
Tilslut en ekstern harddisk til computeren . Sæt den kvadratiske ende af USB- kablet helt ind i bagsiden af eksterne drev og den flade ende i din computer . Harddisken genkender automatisk den nye harddisk og tildele et drevbogstav til det .
3 .
Højreklik på " Denne computer " og vælg "Explore " i menuen . Find den harddisk , du vil kopiere . I de fleste tilfælde vil dette være det " C " -drevet .
4 .
Højreklik på drevet og vælg " Kopier "fra menuen . Derefter højre -klik på det drevbogstav , der svarer til din eksterne harddisk , og vælg " Sæt ind "fra menuen . Filerne vil begynde at kopiere til den eksterne harddisk . Vær tålmodig , da denne proces kan tage noget tid .
5 .
Tilslut den eksterne harddisk til computeren , der indeholder den harddisk, du vil kopiere filerne til . Højreklik på " Denne computer " og klik på " Explore "og derefter højreklikke på eksterne harddisk , og vælg " Kopier . " Højreklik på " C " -drevet og vælg " Sæt ind "fra menuen .


Previous:hvordan man kan konvertere en WMV til QuickTime med en mac Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change