hvordan man kan kopiere fra en ide til en SATA harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-22

IDE harddiske var computing standard i mange år , men SATA- harddiske har erstattet IDE som standard . SATA-harddiske er nemmere at installere og har færre kabel spørgsmål . SATA standarden indeholder også bestemmelser om lavere søgetider og meget højere overførselshastigheder . Mens SATA er den standard installeret på stort set alle nye computere , IDE -drev er stadig udbredt . Der er tre måder at overføre oplysninger fra en ældre IDE -drev til en nyere SATA -drev

Du skal bruge: .
Lokalnet
Eksternt drev .
CAT5 -kabel .

overførsel over et hjemmenetværk


1 .
Opsæt computeren med IDE- drev på dit netværk . Sæt CAT5 -kablet i netkortet og konfigurere netværkskortet .
2 .
Konfigurer computeren til at dele IDE -drev . Åbn din stifinder og konfigurere de mapper , du ønsker at kopiere som "fælles ". Dette er normalt opnås ved at højreklikke på mappen og vælge " Del " valgmulighed .
3 .
Opsæt computeren med SATA -drev på dit netværk . Sørg for, at du er på samme netværk som IDE computer
4
Open to forekomster af filen explorer på SATA computeren . med en instans gennemset til IDE delte mappe ( r ) og den anden instans til den ønskede mappe på SATA computeren . Træk de ønskede oplysninger fra de delte mapper til SATA mappeplacering .

overdragelse med et eksternt drev


1 .
Sæt et eksternt drev til IDE computer . Dette kunne være en USB- drev , en USB-nøgle , en FireWire-drev eller en anden ekstern hot-swappable drev .
2 .
Kopier de ønskede oplysninger fra IDE drev til det eksterne drev .
3 .
Udtag og fjern eksternt drev. Sørg for at korrekt afbryde drevet for at undgå tab af information .
4 .
Tilslut den eksterne drev til SATA computeren .
5 .
Kopier oplysninger fra eksterne drev til den ønskede placering på SATA-harddisk .

Transfer Direct Drive til Drive


1 .
Installer IDE -harddisk til computer med SATA-drev . Sørg for at bruge korrekte sikkerhedsprocedurer for at forhindre skader på computerens hardware.
2 .
Konfigurer computeren til at anerkende den IDE -drev . De fleste computere kræver, at du indstille BIOS til at genkende IDE -drev . Du kan også nødt til at " montere " drevet i operativsystemet .
3 .
Find IDE -drev i Stifinder . Til Windows-systemer , det generelt har det næste drevbogstav udpegning forbi din primære harddisk . I alle operativsystemer, indeholder det tildelte drevet navn.
4 .
Kopier de ønskede filer og mapper fra IDE drev til SATA-drev .

gode råd og advarsler


 • Den "drive til at føre " metode , der er anført her, kan være det sværeste at sætte op, men har den hurtigste overførselshastighed . Brug denne metode , hvis du overfører 10 + GB information .
 • Deling af en mappe på et netværk giver alle på netværket til at se dine oplysninger . Sørg for, at netværket er dit eget netværk , eller er sikkert , hvis du har nogen bekymringer om andre folks adgang til dine oplysninger .


 • Previous:hvordan man kan lytte til min computer via et trådløst headset Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change