hvordan man kan lytte til min computer via et trådløst headset

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-21

Hvis du har oprettet et trådløst netværk og købte en trådløs printer , kan det slå dig så mærkeligt , at du er nødt til at bruge en kabelforbindelse til at lytte til musik på din computer eller foretage Skype-opkald . Heldigvis har flere typer af trådløse headset til rådighed, der lader dig gøre disse ting uden at være bundet til din computer . Disse enheder , der kan anvende 900 MHz eller 2,4 GHz -sendere ( ligesom en trådløs telefon ) , Bluetooth eller infrarød til at overføre lyd , kan virke komplicerede i første omgang, men er i virkeligheden ganske enkel .

Du skal bruge:
Computer med højttalerudgang eller ledig USB-port
. Trådløse headset .


1 .
Sæt den trådløse sender enheden ind i væggen eller i en ledig USB -port .
2 .
Beslut hvor senderen vil sidde . Korrekt placering afhænger af, hvilken type sender du bruger . Bluetooth og 900 MHz enheder vil arbejde godt, så længe de er i nærheden af headsettet uden større forhindringer i vejen . Infrarøde sendere skal have en direkte linje af syne mellem dem og headset. Sæt senderen i din computer , hvis du ikke allerede har gjort det .
3 .
Installer eventuel software , der fulgte med headsettet . De fleste headsets , dog ikke har software med dem . De enten vil installere sig selv via USB eller behøver ikke noget software installeret .
4 .
Oplad headsettet batteriet i henhold til producentens anvisninger . Når opladningen er færdig , skal du tænde headsettet , og du vil være klar til at se en film eller lytte til musik uden at forstyrre andre .

gode råd og advarsler


  • Hvis din trådløs sender bruger infrarød , skal du sørge rummet , du lytter i er ikke for lyst . Klart lys kan gøre det svært for senderen at kommunikere med headsettet .


  • Previous:Instruktioner til scanning og konvertering til Word-dokumenter Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change