hvordan man kan rense de sektorer, på min computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-23

En " sektor " er et område på din harddisk , som bruges til at gemme data . Harddisken er en serie af magnetiske plader , der er kunstigt opdelt i sektorer , så computeren for at få adgang til nødvendige data i et hurtigere tempo. For eksempel, i stedet for at skulle søge hele harddisken for et program , vil den computer vide , at filen er placeret et sted i " A7 " sektor , skære ned søgetiden dramatisk . Rengøring af sektorer på din harddisk er vigtigt fra tid til anden , yderligere at øge din maskines ydeevne .

Du skal bruge:
CCleaner programmet ( nedenstående link )


1
Hent og kør CCleaner programmet . . CCleaner er et gratis værktøj , der vil fjerne unødvendige og overflødige filer fra din harddisk . Dette er nødvendigt, da det første skridt til rengøring af sektorer er at minimere spildplads . Det CCleaner programmet vil tage alt fra et par sekunder til et par minutter til at køre , så vær tålmodig og lad det gøre sit job , før du flytter til næste trin .
2 .
Defragmenter den hårde kørsel til kompakte filerne deri , forbedre adgangen tid . Derudover at defragmentere harddisken vil placere gerne filer ved siden af hinanden , forbedre den hastighed , hvormed sammenhængende filer er tilgængelige, vil reducere springer og belastning fejl i store filer som spil og film . Gå til Start -menuen , og derefter Programmer listen . Den bedrage mulighed er placeret i mappen Tilbehør under overskriften for System Tools . Dette vil tage fem til 60 minutter afhængig af tilstand og størrelse af din harddisk .
3 .
Kør Checkdisk værktøjet på din maskine for at sikre, at alle sektorer af din harddisk er fuldt operationelle . Hvis du vil køre Checkdisk , åbne Start -menuen , og tryk derefter på " Run " -knappen. Skriv " Chkdsk "( uden anførselstegn ) i tekstfeltet og trykke på " Enter ", på hvilket tidspunkt vil programmet starter automatisk . Checkdisk er en tre -delt proces , der vil tage alt fra 10 til 20 minutter-afhængig af størrelsen på din harddisk-men processen er fuldt automatiseret , så du kan forlade din maskine i løbet af denne tid
.


Previous:duo core vs quad core processorer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change