hvordan man kan reparere mellemrumstasten på en gateway bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

Gateway bærbare computere er en af de mere almindeligt brugte bærbare computere , når det kommer til både computerspil og arbejde. Et fælles problem , at Gateway brugere af bærbare computere ansigt er der mellemrumstasten enten falder fra tastaturet eller holde sig til omkringliggende taster . Mens nogle mennesker snarere blive frustreret og vælger at betale en ekspert eller bare stoppe ved hjælp af deres bærbare computere helt , mens andre har lært nogle nemme tricks at løse dette problem

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker
Vatpinde .
Sprit .

Mellemrum Fell Off


1 .
Fjern metal beslaget fra undersiden af mellemrumstasten ved at glide den flade skruetrækker mellem bøjlen og plastic . Træk forsigtigt skruetrækkeren frem til beslaget springer ud af den plast, hakker holde den på plads . Nogle spacebars har flere hakker , som du måske nødt til at trække bøjlen ud af .
2 .
Tryk beslaget i hakkene på de tre firkantede knapper på tastaturet . Disse bør være små firkantede knapper, som plastik stykke af din mellemrumstasten dækker . Beslaget skal mærkbart klikker på plads og forbliver i position , hvis du forsigtigt vrikke det rundt med fingeren .
3 .
Placer plastik stykke mellemrumstasten over metal beslag og tryk ned . Hvis du har mellemrumstasten placeret som det skal være på tastaturet , vil konsollen snap op i hakkene på mellemrumstasten , og nøglen vil blive sat i tastaturet igen .

klæbetaster


1 .
Sæt den flade skruetrækker under plastikken del af mellemrumstasten fra toppen af tastaturet . Træk forsigtigt indtil plastic del af de centrale snaps ud af beslaget . Du har måske til at skubbe skruetrækker rundt nøglen og træk forsigtigt op , afhængigt af hvor mange hak sikre plastik nøglen til beslaget .
2 .
Rub nogle alkohol på en vatpind og gnide podepinden langs siderne af mellemrumstasten . Fortsæt med at skrubbe mellemrumstasten , indtil du har gjort det hele vejen rundt på mellemrumstasten . Når du har gjort siderne , krat toppen af rummet bar for at sikre, at du har alle de klæbrige stoffer renses .
3 .
Brug en tør vatpind til at børste ud noget på indersiden af tastaturet. Brug ikke sprit , når de arbejder på indersiden af tastaturet , eller du chancen ødelægge din Gateway bærbare computer.
4 .
Lad nøglen tørre og derefter snap tilbage på plads på tastaturet af Gateway bærbare computer.


Previous:hvordan man bliver en HP computer værksted Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change