hvordan man kan slette en disk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-12

En harddisk ( ofte omtalt som en harddisk ) er et stykke hardware , der anvendes til lagring af oplysninger på en computer . Aftørring en harddisk er en opgave, som du muligvis nødt til at gøre i forskellige situationer , såsom hvis du ønsker at slette følsomme oplysninger , forberede din computer til at blive solgt eller udslette en ondsindet software infektion . Normal fil sletning metoder ikke helt at slette en harddisk , så hvis du ønsker at rengøre den grundigt , du skal bruge specialiserede software

Du skal bruge: .
internetadgang .


1 .
Start din computer , skal du logge ind på dit operativsystem og sikkerhedskopiere alle oplysninger, som du ønsker at gemme. Når du tør din disk , vil det være umuligt at inddrive alle oplysninger , der var på det , så vær grundig i din backup .
2 .
Hent en gratis disk-aftørring nytte . To eksempler på gratis værktøjer, der vil udslette din harddisk er Darik 's Boot og Nuke og Disk Wipe (begge er forbundet i afsnittet Ressourcer nedenfor ) . Du kan også bruge en anden type software, hvis du ønsker det . Mens de enkelte driften af hvert stykke software kan variere lidt , kan den samme generelle strategi tages uafhængigt af hvilken en der vælges .
3 .
Installer disk-aftørring software eller kopiere det til en cd og køre , hvis det på din computer . Den nøjagtige metode, du bruger til at starte softwaren , vil afhænge af , hvilken type software du bruger .
4 .
Vælg hvilken type disk tørre , du vil bruge på din computer . Disk-aftørring software vil give dig flere valgmuligheder , men generelt , jo mere " passerer "( den software eller tid overskriver hele drevet ) softwaren tager, jo sikrere er tørre vil være. Vær forberedt på at vente alt fra et par timer til endnu et par dage for at afslutte denne proces afhængigt af hvor stor harddisken er, at du er tøre .

gode råd og advarsler


  • Disk Wipe kan bruges , mens Windows kører , og det kan tørres alle drev partition undtagen den ene , at Windows kører på . Darik 's Boot og Nuke , er derimod designet til at tørre en harddisk , der er knyttet til den computer, der køres på , og det løber gennem en boot -disk, ikke i operativsystemet . Der henvises til FAQ eller brugervejledningen til den særlige type software , du bruger til nøjagtige detaljer om, hvordan du bruger softwaren .


  • Previous:hvordan man kan tilslutte en ps3 op til en bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change