hvordan man kan slippe af gamle computerskærme

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Computere og deres dele bliver forældet med tiden . Nyere programmer ophører med at arbejde med tidligere modeller , og du er tvunget til at opgradere din computer . Når du har købt en ny computer skærm , er du overladt spekulerer på, hvad de skal gøre med den gamle . Det meste af tiden de gamle skærmen er stadig i stand . Smide en computerskærm er ikke en god idé . Ikke blot vil du tage væk chancen for, at nogen mindre heldige kunne bruge skærmen , men skærmen kan have bly i den . Produkter med bly i dem skal bortskaffes korrekt , ikke i dit udenfor papirkurven .

Du skal bruge:
Gammel computerskærm
. Sprit .
Køkkenrulle .


1 .
Tag din skærm og tørre det ned med nogle sprit og en køkkenrulle . Du vil have din skærm til at se sit bedste , når du genbruger eller donere det .
2 .
Ring til butikker i dit område , der sælger computere . Spørg dem , hvis de accepterer brugte skærme . Nogle virksomheder vil tage brudt eller anvendes skærme fra dig og genbruge dem . Nogle vil endda tilbyde dig en butik kredit for at donere gamle computer dele , som f. eks en skærm .
3 .
Tag din arbejdsdag computerskærm til en lokal genbrugsforretning . Personer, der ikke har råd til en up-to-date model vil være i stand til at købe din brugte monitor for et mindre gebyr .
4 .
Placer en annonce i din lokale avis , der tilbyder skærmen til fri . Du kan gøre dette selv , hvis skærmen ikke fungerer korrekt . Nogen ønsker måske at redde den for dele .
5 .
Besøg Computer Hope og find en virksomhed i nærheden af dig , der accepterer skærme til genanvendelse eller donere . Hvis der er ingen virksomheder i nærheden af dig , kan du maile skærmen til en af de organisationer . Du bliver nødt til at betale fragt og ekspeditionsgebyrer .

gode råd og advarsler


 • Hvis du donere din computerskærm , så sørg for du får en kvittering . Donationer af enhver art er fradragsberettigede .
 • Nogle genbrugsstationer opkræve et mindre gebyr for at tage din computerskærm fra dine hænder . Sørg for, at du spørger , om der er nogen gebyrer , før du taber din skærm ud .


 • Previous:kan du sætte 2g ram på Acer Aspire One ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change