hvordan man kan spille en mini DVD-RAM på computeren

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

Mini DVD-RAM -diske-hovedsagelig små DVD'er-bruges ofte med videokameraer , som optager ved hjælp af DVD-formatet . Nintendo GameCube bruger også Mini-dvd'er sin software -format . Selv om nogle dvd- afspillere ikke er i stand til afspilning af DVD-RAM , og vil ikke være i stand til at spille Nintendo GameCube Mini-dvd'er , bør computere spille Mini DVD -RAM -diske med noget problem

Du skal bruge: .
Computer .
DVD -drev .
Mini DVD-RAM .


1 .
Åbn dvd-drevet på din computer . Der er en lille bakke inde i større område , hvor en standard DVD er indsat . Dette er lavet specielt til mini -diske , såsom Mini DVD-RAM .
2 .
Sæt Mini DVD -RAM -disk i computeren og lukke DVD -drevet . Om et øjeblik vil computeren begynde at læse disken .
3 .
Vent noget software til at indlæse og starte afspilningen af DVD -RAM -disk . Du kan gøre dette ved hjælp af Windows Media Player eller en anden software, du har installeret på din computer .
4 .
Åbn " Denne computer " ( eller " Computer " ) , hvis ingen software åbnes. Dobbeltklik på Mini DVD-RAM ikonet for at åbne et nyt vindue og få vist hele indholdet på mini disc .
5 .
Dobbeltklik på en af filerne på DVD-RAM . Det er nu kommer til at starte Windows Media Player eller en anden software og begynde at spille indholdet af disken på din computer .


Previous:hvordan man kan rense en logitech trackball Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change