hvordan man kan styrke trådløse adaptere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

Populariteten af trådløst netværk bliver en vigtig del af computeren produktivitet . Flere og flere mennesker bruger mobile enheder som bærbare computere at oprette forbindelse til internettet på offentlige steder ved hjælp af trådløs netværkskort . Effektiviteten af en trådløs forbindelse afhænger meget på effektiviteten af den trådløse adapter bruges til at forbinde til det trådløse signal . Under skridt til at forbedre dit netværkskort præstation kan øge din trådløse forbindelse hastighed og signalstyrke

Du skal bruge:
Billede papir .
HP printer .

Upgrade Wireless Adapter Drivere


1 .
Klik på " Start ", højreklik " Denne Computer ", klik på " Administrer " og vælg derefter " Enhedshåndtering ".
2 .
Dobbeltklik på " Netværk adaptere . "
3 .
Højreklik på dit trådløse adapter kort og vælg " Opdater driversoftware . . . " Vent til softwareopdateringer og om nødvendigt genstart .
4 .
Hvis computeren ikke kan finde en automatisk opdatering driveropdatering , gå online og søge efter en driver til download på hjemmesiden for din trådløse kort producenten . Du bør være i stand til at finde ud af fabrikanten og korttype i Enhedshåndtering menuen ved at højreklikke på kortet og vælge " Egenskaber ".
5 .
Hent en driver passer til dit kort fra på producentens websted , skal føreren køre installationsfilen og genstarte din computer, når du bliver bedt om .

Tweaking adapterindstillinger


1 .
Følg de første to skridt fra punkt 1 , og derefter højreklikke på din trådløse adapter , og vælg " Egenskaber ".
2 .
Klik på fanebladet "Avanceret" .
3 .
Klik på " Transmit Power , "og ændre værdien til " Højeste ". Dette vil gøre at dit kort bliver så meget strøm som muligt .
4 .
Klik på " Roaming aggressivitet "og ændre værdien til " Højeste ". Dette vil hjælpe kortet lede efter trådløse signaler .
5 .
Klik på " Throughput Enhancement , " og ændre værdien til " Enabled " , og klik derefter på " OK ". Denne tilstand er måske ikke tilgængelige på alle trådløse adaptere , men kan øge upload og download hastigheder .

gode råd og advarsler


 • Udskiftning af en ældre trådløse netværkskort med en ny en , især en , der fungerer på en overlegen trådløs teknologi ( f. eks erstatte en 802 . 11b kort med en 802. 11g eller 802. 11n kan kortet) kan give et væsentligt løft trådløst Internet hastighed .
 • Fjernelse fysiske forhindringer mellem din computer og din trådløse router kan booste Wi-Fi ydelse .


 • Previous:hvordan du lægger billeder papir i en HP-printer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change