hvordan man kan tilføje andre skærme til en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-06

Mange nyere grafikkort er udstyret med flere output -stikkene, så du kan tilslutte mere end én skærm til samme maskine . Dette kan hjælpe med at forbedre produktiviteten ved at udvide dit nyttig plads på skrivebordet , så din pc til at vise større billeder , end det ellers kunne . Montering en anden skærm til computeren er en forholdsvis simpel proces, der kræver noget mere end det korrekte kabel

Du skal bruge: .
VGA -eller DVI- kabel
. DVI til VGA adapter .


1 .
Køb en VGA- eller DVI -kabel fra en online- forhandler ( såsom Amazon eller newegg ) eller fra en lokal elektronik butik . Uanset om du har brug for en VGA-eller et DVI- kabel vil afhænge af forbindelsen porte på skærmkortet og skærmen . En VGA -forbindelse indeholder tre rækker af fem stifter ( eller huller ) hver . En DVI -forbindelse indeholder tre rækker på otte ben ( eller huller ) hver . I begge tilfælde , skal du slutte kablet til både din monitor og computer , sikres, at de skrues ned sikkert til den bedste mulige forbindelse .
2 .
Få en DVI til VGA adapter , hvor din video kort understøtter et format og skærmen understøtter en anden . En DVI til VGA adapter er simpelthen en mellemmand, der oversætter et DVI- signal til et VGA signal ( og vice versa ) . Hvor det er påkrævet, skrue adapteren i videoen porten på din computer , sikre, at den er så stram som muligt for en sikker forbindelse .
3 .
Genstart computeren . Ved opstart , skal du gå til " start " -menuen , efterfulgt af " kontrol panel "-klik på muligheden for skærme . Find din anden skærm på listen , og klik på det , vælg derefter afkrydsningsfeltet for " udvide mit skrivebord til denne skærm . " Tryk " OK "og du vil blive god til at gå .


Previous:hvordan man kan reparere mellemrumstasten på en gateway bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change