hvordan man kan tilføje musik til hoppe -drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-14

Føje musik til en hoppe drev er en forholdsvis simpel edb-drift . Et hop drev er type datalagring enhed. Fordelen ved springet drev er , at det har en stor lagerkapacitet , hvor som helst fra 256 MB til 32 GB , og kræver ikke en speciel læseenhed . Det kan sættes i nogen af de USB- porte , der kommer standard på alle computere

Du skal bruge: .
pc
Musikfiler.
Hop drev .

Sådan Føj musik til Jump Drives


1 .
Sæt hoppe drevet ind i computerens USB- port .
2 .
Åbn to Windows Explorer browsere . Windows Stifinder kan findes ved at venstre klikke på start menuen knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , og derefter fra proceduren menuerne til venstre klik på " Alle programmer ", " Tilbehør "og til sidst "Windows Stifinder ".
3 .
med musen pil , justere de to vinduer , så du kan se dem begge samtidig .
4 .
Find din hoppe drev ved at klikke på " Computer " i mappemenuen . I det store vindue til højre din hoppe drevikon vises sammen med de andre drev der er knyttet til din computer . Det kan kaldes " Flytbar disk ", eller det kan være opkaldt efter producenten. Klik springet drevet ikonet. Din computer kan automatisk kalde op en Windows Explorer-browser , der viser filer og mapper på din hoppe drevet.
5 .
I den anden Windows Explorer-browser rulle gennem mapper afsnittet , indtil du finder mappe mærket Musik , og klik på den. Dette er en standard fil , hvor din computer automatisk gemmer musikfiler , medmindre du manuelt har rettet den til at gøre andet.
6 .
Venstre klik på den musik fil, du ønsker at kopiere til at hoppe drevet , og træk den over på den anden Windows Explorer-vindue , mens du holder museknappen nede . Når du slipper knappen , vil kopiere filen over på den hoppe drevet mens den oprindelige fil i mappen Musik . Hvis du gerne vil kopiere mere end én fil ad gangen , hold " Ctrl "-tasten på tastaturet og klikke på hver af de filer , du ønsker at kopiere .

gode råd og advarsler


  • Når du tager springet drevet fra din computer , skal du sørge for at skubbe det første ved at klikke på Sikker fjernelse af hardware ikon i programmerne værktøjslinjen nederst til højre på skærmen . Hvis du ikke gør dette , kan det beskadige din hoppe drev og gemt til den .


  • Previous:hvordan man kan fortælle om min computer ram er uforenelig Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change