hvordan man kan tilslutte en computer til en HD-TV

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-26

Tilslutning din computer til din HDTV er en gavnlig og nem måde at udvide skærmstørrelse på din computer , især med bærbare computere. Med deres skarpe display kvalitet og stort udvalg af input på selv low-end modellen sæt , gør HDTV et ideelt alternativ til dit grundlæggende computerskærmen , så du kan se film , surfe på internettet , arbejde , eller endda udvide til en anden skærm ved hjælp af din computeren. Tilslutning af computeren til et HDTV er nemt at gøre , og det tager kun et par minutter , hvis du har den rette kabler .

Du skal bruge: .
VGA , S-Video , DVI , HDMI , eller composite video -kabler


1
Find indgange på HDTV , du er . forbindelse til din computer . Du leder efter VGA , S-Video , DVI eller composite input ( alle vil være mærket på dit apparat eller opført i brugervejledningen ) .
2 .
Se hvilke af de indgange på dit HDTV er også på din stationære eller bærbare computer . For eksempel , hvis dit HDTV har VGA , HDMI og DVI -indgange skal du tjekke din computer for matchende indgange . Hvis ingen af de input kamp på både HDTV og din computer , skal du bruge en adapter ( en usandsynlig scenario , som de fleste HDTV er designet med en eller anden måde at oprette forbindelse til en computer ) .
3 .
Kontroller, at computeren ikke er tilsluttet en anden skærm eller skærm , medmindre du vil have din pc eller Mac indstillet til at vise til flere skærme på en gang , at udvide skrivebordet .

4 .
Slut det korrekte kabel til input på din HDTV og derefter computeren . For eksempel : Hvis din HDTV og computer har begge VGA -indgange , tilsluttes en VGA- kabel til fjernsynet og derefter til computeren . Sørg for, at både din HDTV og computeren er slukket mens du gør dette .
5 .
Tænd din HDTV , og skift til input indstillingen for den forbindelse, du bruger . For eksempel : hvis tilslutning med VGA kabler , du ønsker input indstillet til VGA format på dit fjernsyn . Dette varierer fra HDTV til HDTV , så se din brugervejledningen , hvis du ikke allerede ved hvordan man gør dette .
6 .
Tænd din computer . Det vil vise på HDTV . Hvis du bruger en bærbar computer , skal du muligvis justere skærmindstillingerne på din computer , så den anerkender skærmen som den primære skærm . Dette kan gøres gennem Kontrolpanel .


Previous:hvordan man finder ud af en harddisk serienummer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change