hvordan man kan tilslutte en trådløs mus til din bærbare computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-28

Med det stigende antal bærbare computere i hjem i hele Amerika , er mange mennesker, der søger at gøre dem lidt mere som det velkendte stationære computere de fleste af os bruger eller har brugt dagligt . Et af de mest populære opgraderinger er at sætte en klassisk pc-mus til at bruge i stedet for touch pad eller fingeren plade fundet på bærbare computere. En trådløs mus er en bekvem mulighed for at opgradere

Du skal bruge: .
Trådløs mus
. Bærbar computer .


1 .
Undersøg nye mus . Sørg for, at det har alle de dele , herunder en USB -interface , batteri og placering fyrtårn knappen .
2 .
Installer batteriet . Afhængig af mærke , du har købt , vil den trådløse mus kræver en lille batteri af en type . Det kan være " AA "eller " AAA ".
3 .
Tilslut USB antennen .
4 .
Tryk placering fyrtårn knappen på USB- antenne . Denne lille knap skal placeres på undersiden af USB antennen .
5 .
Tryk placering beacon i bunden af musen . Inden for et par sekunder af deprimerende placering beacon knappen på USB , skal du trykke på knappen på musen så godt.
6 .
Brug musen .

gode råd og advarsler


  • fleste nye trådløse mus er plug -and-leg og ikke kræver installation af software . Men hvis din nye mus blev leveret med en installations -disk , kan du køre det første . Hvis musen ikke forbinde, bytte om på rækkefølgen af de beacon placering forsøg . Tryk på musen først derefter USB . Denne rækkefølge kan vendes , så længe begge knapper er trykket med et par sekunder af hinanden . Hvis det stadig ikke virker , skal du fjerne USB- antenne , skal du trykke på museknappen placering , og tryk derefter på den placering knappen på USB og sæt den tilbage i. De to enheder skal ligge inden for producentens anbefalede afstand .


  • Previous:hvordan du installerer ekstra hukommelse i computerens BIOS Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change