hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell projektor og acer laptop forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-17

Hvis du bruger din Acer bærbar computer til erhvervsmæssige formål , der forbinder den til en Dell -projektor giver dig mulighed for at holde møder uden problemer . Evnen til at projicere din skærm på en skærm eller en væg vil hjælpe dig vise dine kunder , hvad du har at tilbyde , og som kan hjælpe dig med at få flere kunder . Dell projektorer generelt arbejder meget godt , men det er vigtigt at vide , hvordan du foretager fejlfinding af disse enheder , når noget går galt

Du skal bruge: .
Monitor
Monitorkabel .


1 .
Tilslut din Acer bærbare computer til en ekstern skærm ved hjælp af skærm -kabel, der fulgte med din Dell -projektor . Hvis displayet fra Acer computeren ikke er afspejlet på den eksterne skærm , dit kabel er dårligt og bliver nødt til at blive udskiftet.
2 .
Tryk på " Input Select " knappen på Dells projektor gentagne gange , indtil du ser din bærbare display på skærmen . "Input Display " menu bruges til at fortælle projektoren , hvilken type input ( computer , TV , DVD -afspiller , tommelfinger drev ) at bruge, så det er vigtigt at tjekke input under din fejlmelding .
3 .
Tryk på " Auto Adjust " knappen på fjernbetjeningen til dit Dell -projektor , hvis skærmen er forvansket eller uklar . Dette vil bidrage til at fokusere på skærmen og gøre det lettere for alle at se skærmen på skærmen .


Previous:hvordan man kan slette gendannelsespartitionen på harddisken Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change